Rook! van Steven Raichlen

Specificaties

Afmeting (cm) 24x21x3,1
Artikelnummer 009082
Gewicht artikel (gr) 1200
Aantal pagina's 304
Uitgever Karakter
Afmeting (cm) 24x21x3,1
Artikelnummer 009082
Gewicht artikel (gr) 1200
Aantal pagina's 304
Uitgever Karakter
24.99
Nog 1 op voorraad. Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Omschrijving

In dit nieuwe boek neemt barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken. In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid germaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarela affumicata en Scandinavische zalm).

Raichlen richt zich niet alleen op het roken van vis en vleeswaren, maar ook op zeevruchten, cocktails, specerijen en desserts; alles passeert de revue. Je zultleren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

Steven Raichlen introduceert 7 stapen die je - als je ze goed in acht neemt - het beste resultaat garanderen voor je gerookte gerecht:
1. Kies de smoker die bij je past (barbecue, Green Egg, Kamado, rookoven)
2. Kies de juiste brandstof (soort hout, kolen, etc.)
3. Zorg dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt
4. Breng je gerecht op smaak (met rubs, infusters, marinades)
5. Kies de rookmethode die bij je gerecht past
6. Stook het vuur op tot het de gewenste hoeveelheid rook geeft
7. Leer wanneer je gerecht precies de juiste gaarheid en rokerigheid heeft

In dit nieuwe boek neemt barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken. In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid germaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarela affumicata en Scandinavische zalm).

Raichlen richt zich niet alleen op het roken van vis en vleeswaren, maar ook op zeevruchten, cocktails, specerijen en desserts; alles passeert de revue. Je zultleren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

Steven Raichlen introduceert 7 stapen die je - als je ze goed in acht neemt - het beste resultaat garanderen voor je gerookte gerecht:
1. Kies de smoker die bij je past (barbecue, Green Egg, Kamado, rookoven)
2. Kies de juiste brandstof (soort hout, kolen, etc.)
3. Zorg dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt
4. Breng je gerecht op smaak (met rubs, infusters, marinades)
5. Kies de rookmethode die bij je gerecht past
6. Stook het vuur op tot het de gewenste hoeveelheid rook geeft
7. Leer wanneer je gerecht precies de juiste gaarheid en rokerigheid heeft

Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Je kunt ervoor kiezen om dit artikel af te halen in één van onze fillialen. Dit is alleen mogelijk als je afrekent met iDeal of creditcard.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • Terug te brengen in een Xenos winkel van jouw keuze. Let op: Indien je betaalt met Afterpay is retourneren in onze winkels helaas niet mogelijk.

Bestel Rook! van Steven Raichlen
Nog 1 op voorraad. Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis
24. 99