Cook to impress

Specificaties

Artikelnummer 009207
Gewicht artikel (gr) 465
Aantal pagina's 96
Afmeting (cm) 24,5x17,5x1,5 (LxBxH)
Materiaal Papier
Artikelnummer 009207
Gewicht artikel (gr) 465
Aantal pagina's 96
Afmeting (cm) 24,5x17,5x1,5 (LxBxH)
Materiaal Papier
6.99
Op voorraad. Voor zondag 17.00 uur besteld, maandag in huis

Omschrijving

Het is helemaal niet zo moeilijk om thuis de sterren van de hemel te koken. Met de juiste tools en een beetje durf kom je al een heel eind. Zorg dat je de tijd neemt om goed voor te bereiden, dat is het halve werk. Met de likkebaardend lekkere recepten, die zes foodbloggers, ieder met een eigen stijl, eigen verhaal en eigen foto’s, voor jou hebben samengesteld, kom je gegarandeerd culinair tot je recht. Je vrienden zullen versteld staan van jouw inspanningen die veel minder ingewikkeld zijn dan ze lijken. En dat is lekker indruk maken. Want zeg nou zelf: met een bonbon van ribeye-carpaccio met truffelolie en geroosterde pijnboompitten, of bosvruchtenbavarois met een crumble van bastogne, vers zomerfruit en vanillecrème kun je ‘thuiskomen’. Toch?

- Hardcover
- 96 pagina's
- 30 recepten met foto's van zes Nederlandse foodbloggers
- Tips & tricks
- Moderne en eigentijdse vormgeving
Het is helemaal niet zo moeilijk om thuis de sterren van de hemel te koken. Met de juiste tools en een beetje durf kom je al een heel eind. Zorg dat je de tijd neemt om goed voor te bereiden, dat is het halve werk. Met de likkebaardend lekkere recepten, die zes foodbloggers, ieder met een eigen stijl, eigen verhaal en eigen foto’s, voor jou hebben samengesteld, kom je gegarandeerd culinair tot je recht. Je vrienden zullen versteld staan van jouw inspanningen die veel minder ingewikkeld zijn dan ze lijken. En dat is lekker indruk maken. Want zeg nou zelf: met een bonbon van ribeye-carpaccio met truffelolie en geroosterde pijnboompitten, of bosvruchtenbavarois met een crumble van bastogne, vers zomerfruit en vanillecrème kun je ‘thuiskomen’. Toch?

- Hardcover
- 96 pagina's
- 30 recepten met foto's van zes Nederlandse foodbloggers
- Tips & tricks
- Moderne en eigentijdse vormgeving
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Voor zondag 17.00 uur besteld, maandag in huis
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Je kunt ervoor kiezen om dit artikel af te halen in één van onze fillialen. Dit is alleen mogelijk als je afrekent met iDeal of creditcard.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • Terug te brengen in een Xenos winkel van jouw keuze. Let op: Indien je betaalt met Afterpay is retourneren in onze winkels helaas niet mogelijk.

Bestel Cook to impress
Op voorraad. Voor zondag 17.00 uur besteld, maandag in huis
6. 99