Parasols

Geniet van een heerlijke warme zomerdag onder je mooie parasol. Een parasol geeft een aangename verkoeling op een hete zomerdag. Wat is er nu lekkerder dan met een groot glas limonade op je eigen terras te zitten. Je kan de parasols ook meenemen naar het strand. Laat de zon maar schijnen.

De mooiste parasols

Wie denkt dat je voor een mooie tuin groene vingers nodig hebt, heeft het mis. Xenos heeft allerlei tuin spullen voor de aankleding van jouw tuin of balkon. Denk bijvoorbeeld aan een mooie parasol. Ideaal om een lege hoek in je tuin op te vrolijken. En het beschermt jezelf en jouw gezin ook nog eens tegen de zon. Handig! Bekijk ons assortiment parasols voor handige en mooie exemplaren.

Laat de zon maar schijnen

Met een parasol fleur je niet alleen je tuin op. Je kunt dankzij de grote paraplu ook extra lang genieten van je tuin. Als het regent of als de zon te fel is, kun je in jouw tuintje of op je balkon blijven zitten zonder dat je nat wordt. Niet alleen in de tuin geeft een parasol verkoeling op een hete zomerdag, maar ook op het strand. Geniet van een heerlijke warme zomerdag onder jouw mooie parasol. Wil je nog meer tuin spullen om jouw tuin gezellig en stijlvol te maken? Bekijk onze categorie tuin voor de mooiste tuin spullen.

Parasol kopen?

Heb jij jouw parasol snel nodig? Als je bij ons je bestelling voor 22.00 plaatst, wordt deze de volgende dag al bij je thuis bezorgd.