Menu
Bad- en Douchematten Bad- en Douchematten

Bad- en Douchematten

Badmatten en douchematten

Bij een mooie badkamer hoort natuurlijk een mooie badmat. Bij Xenos vind je daarom een ruime keuze badmatten. We hebben super zachte matten, die heerlijk warm aan je voeten zijn. Maar ook hele functionele antislipmatjes. In allerlei kleuren, formaten en stijlen. Welke badmat past bij jou? 

Antislip en/of lekker zacht

Creëer een veilige doucheruimte met een antislip douchemat van Xenos. Deze douchematten zijn gemaakt van PVC. Dit materiaal in combinatie met de zuignappen op de onderzijde zorgen voor extra grip en stevigheid. Daarnaast is er ook de keuze uit stijlvolle, zachte badmatten. Deze badmatten zijn veelal gemaakt van polyester, een zacht, warm materiaal. Deze matten zijn werkelijk een genot voor je voeten. Je hebt de keuze uit hoogpolige en laagpolige badmatjes. Ook met deze badmatten hoef je niet bang te zijn om uit te glijden in de badkamer. Deze zijn namelijk ook voorzien van een antislip laag aan de onderkant. 

Batmat of douchemat kopen?

Met de bad en douchematten uit ons assortiment heb je geen koude voeten meer na het badderen of douchen. Bekijk en bestel ons hele assortiment badkamermatten op Xenos.nl of kom langs in één van onze winkels.