Menu
Servetten en Wegwerptafelkleden Servetten en Wegwerptafelkleden
Servetten en Wegwerptafelkleden

Servetten

Servetten gebruik je omdat ze handig zijn aan tafel, maar het zorgt ook meteen voor een mooi gedekte tafel. Servetten heb je van papier en stof, zoals linnen. Bij Xenos vind je allerlei papieren servetten met prachtige printen. De bedrukte servetten variëren per seizoen, zo hebben we in de zomer leuke BBQ servetten en in de winter bijvoorbeeld kerstservetten. Maar één ding is zeker, we hebben sowieso het hele jaar door mooie en leuke servetten in ons assortiment. Koop ook meteen een bijpassendwegwerp tafelkleed erbij, dan is je tafel in één keer mooi gedekt. 

Wegwerptafelkleden

Een wegwerptafelkleed wordt vaak vooral gebruikt omdat je de tafel er mooi mee kunt aankleden en omdat het heel praktisch is. Een wegwerptafelkleed zegt het zelf al, je kunt het kleed één keer gebruiken en na afloop gooi je het weg. Ze zijn erg handig tijdens een (kinder)feestje of barbecue. Knoeien mag en na afloop heb je geen was! Er zijn verschillende soorten tafelkleden te verkrijgen, van plastic of van papier en in allerlei maten en designs. Ben je op zoek naar goedkope tafelkleden, dan is een wegwerp variant een goed idee. Bij veel tafelkleden hebben we ook bijpassende servetten. Bekijk ons assortiment wegwerptafelkleden nu online.

Servetten en wegwerptafelkleden online kopen

Zoals alle feestartikelen koop je ook servetten en wegwerptafelkleden gewoon in onze online ‘feestwinkel’ bekijk ook het uitgebreide assortiment slingers, confetti, ballonnen, folie ballonnen