Menu

Gaucho Life

(152)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Woonstijl: Gaucho Life

Zuid-Amerikaanse prints op kussens en kleden, aardse tinten en natuurlijke materialen zoals suède, leer en gerecycled hout, het staat allemaal centraal in deze stoere stijl. Gaucho Life neemt je mee op avontuur en laat je kennismaken met de levensstijl van de cowboys uit Latijns-Amerika. Tijdens de Xenos Ongewoonweken presenteren we vier verrassende stijlen voor thuis, waaronder Gaucho Life. In deze stijl vind je bijzondere, nieuwe artikelen voor een stoere sfeer in huis. Ontdek de woonstijl Gaucho Life online of kom naar een van onze winkels.

 

Kerststijl Gaucho Life

Ademt jouw interieur cognac, okergeel, terra cotta en zwart? Dan past de kerststijl Gaucho Life daar perfect bij. Kerstballen in aardse tinten en andere kerstdecoratie gemaakt van natuurlijke materialen. Ook de tafel kan met Kerst stoer worden aangekleed met leren placemats, donkere glazen en mooie kleden. Bekijk hier alle tips.


Shop woonstijl Gaucho Life online

Het zijn de OngewoonWeken bij Xenos. Dat betekent: volop leuke, nieuwe en bijzondere woonspullen in vier stijlen: Retro Remix, Eastern Elegance, Royal Jungle en Gaucho Life. Ben je helemaal weg van de woonstijl Gaucho Life? Shop deze woonstijl dan gemakkelijk en snel op Xenos.nl.