Menu
10 leuke valentijnscadeaus voor hem 10 leuke valentijnscadeaus voor hem

10 leuke valentijnscadeaus voor hem

Geplaatst: 5 januari 2023 | Bekijk meer in: Feest

Valentijns cadeaus voor hem

Op 14 februari is het Valentijnsdag en daar hoort een lief cadeau bij voor jouw eigen valentijn. Heb je nog geen cadeau voor hem? Hierbij 10 leuke valentijnscadeau tips. Want wat geef je hem als cadeau als die (jou) alles al heeft? Want wat ze zeggen: all you need is love.

cadeauvinder >

Top 10 Valentijns cadeaus voor hem

1. Wijnsokken

Verras de wijnliefhebber met deze vrolijke wijnsokken. Deze sokken zitten al in een leuke cadeauverpakking, dus is perfect om cadeau te geven. Je hoeft niet te kijken naar de maat, want "one size fits all".

2. BBQ starter

Is hij helemaal fan van BBQ'en dan is de BBQ starter een top cadeau. Hiermee steek je gemakkelijk de BBQ aan. Perfect voor het aansteken van houtskool of briketten.

3. Bananen kunstplant

Heeft jouw vriend geen groene vingers? Maar kan zijn kamer of kantoor wel wat groen gebruiken? Geef hem dan deze bananen kunstplant cadeau. Deze vergaat, net zoals jullie liefde, nooit.

4. Snijplankje van mangohout

Liefde gaat door de maag, met dit cadeau zit je dus altijd goed. Op deze borrelplank van mangohout kan hij de heerlijke borrelhapjes op serveren.

5. Collagelijst

De mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt met hem delen kan via deze metalen collagelijst. Zo kan hij altijd naar jullie samen als mooi stel kijken.

6. Pot liefdesbriefjes

Vertel hem hoeveel je van hem houdt en schrijf al deze redenen op deze leuke hartjesbriefjes. Hij kan dan deze lieve briefjes uit de liefdespot erbij pakken als hij wel wat liefs kan gebruiken.

7. Bier pong set

Houdt hij wel van een gezellig spelletje en lust hij wel een biertje? Geef hem dit leuke bier pong set cadeau. Dat wordt een gezellig avondje met z'n vrienden of met jou natuurlijk.

8. Thermosfles

Een zwarte thermosfles voor als hij vaak onderweg is. Dankzij deze thermosfles kan hij to go heerlijk genieten van een warme koffie of thee.

9. Emerio Asian fondue en grill

Met de Asian fondue en grillset voor 6 personen geniet je van een gezellige avond tafelen. Je kan hiermee genieten van een heerlijke Chinese fondue, maar ook van gegrild vlees, vis en groente.

10. Whiskeyglazen - set van 4

Een mooi cadeau voor een echte whisky liefhebber is deze whiskeyglazen set. Dit chique cadeau valt sowieso in de smaak. Tip! Geef dit met zijn favoriete whiskyfles.

Cadeaus voor hem

Heb je nog geen geschikt cadeau voor hem kunnen vinden? Bekijk dan ook eens onze cadeauvinder. Cadeaus shoppen was nog nooit zo makkelijk! 

cadeauvinder >

Meer inspiratie opdoen?
5 originele Valentijnscadeaus 5 originele Valentijnscadeaus Geplaatst op: 11 februari 2020 Geplaatst in: Feest
10 leuke valentijnscadeaus voor haar 10 leuke valentijnscadeaus voor haar Geplaatst op: 9 januari 2023 Geplaatst in: Feest, Trends & tips
Knutselen voor Valentijnsdag Knutselen voor Valentijnsdag Geplaatst op: 31 januari 2020 Geplaatst in: DIY's