Menu
6x binnenkijken 6x binnenkijken

6x binnenkijken

Binnenkijken bij onze Xenos fans

Gluren bij de buren: een guilty pleasure die velen van ons herkennen. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan tijdens het uitlaten van de hond of ommetje even binnenkijken bij de buren of andere buurtbewoners? Inspiratie opdoen was nog nooit zo makkelijk! En wat als je geen zin hebt om naar buiten te gaan? Dan doe je gewoon inspiratie op vanuit je luie stoel. Zit je er klaar voor? Pak dan ook maar even een lekkere kop koffie en kijk binnen bij deze Xenos fans!

Wij laten in deze blog de mooiste interieurs zien in onze 3 woonstijlen van deze lente en zomer, namelijk: Casa Ibiza, Spring Vibes en New Nomad.


Casa Ibiza

Een licht kleurenpalet en gebruik van veel natuurlijke materialen, dat is Casa Ibiza. De rustige basis wordt versierd door gouden accessoires.

Credits foto links: @thehome.and.fluff  Foto rechts: @instarieur

 

Ibiza naar binnen halen? Dat doe je zo!

 

Spring Vibes

Kleurrijk, tropisch en natuurlijk: dat kenmerkt de woonstijl Spring Vibes. Denk aan prints van bladeren en vogels afgewisseld met rotan plantenbakken met weelderig groen.

Credits beide foto's: @huisjedevreugd

 

Altijd lente in huis? Dat kan met deze items:

 

New Nomad

Terracotta en okergeel worden afgewisseld door zwart, wit en een beetje goud. Zo ontstaat er een warm en aards geheel. Ook printjes mogen! Denk aan kleurrijke azteken printjes Mexicaanse tekeningen.

 

Credits foto links: @h.eyhome  foto rechts: @medifa.nl

 

De mooiste New Nomad decoratie op een rijtje:


Deel jouw interieur met #xenos

Heb jij ook een Insta-waardig interieur? Deel het met @xenos_nl! Wij zijn erg benieuwd hoe het bij jou thuis eruit ziet! Maak een mooie foto en tag #xenos in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, in onze folder, op social media of in de nieuwsbrief.