Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Alles voor het Suikerfeest Alles voor het Suikerfeest

Alles voor het Suikerfeest

Geplaatst: 10 maart 2023 | Bekijk meer in: Feest

Eid Mubarak!

Het einde van de vastenmaand is aangebroken. Tijd voor het Suikerfeest. Samenkomen met familie en vrienden kan helaas niet, maar je kan natuurlijk de Ramadan ook mooi afsluiten met het gezin. Versier het huis, maak je lekkerste gerechten klaar en maak het gezellig! Lees snel verder om komend Suikerfeest onvergetelijk te maken.


De mooiste versiering

Het is feest, en bij een feest hoort natuurlijk versiering! Kleed je woonkamer of tuin aan met gouden ballonnen en slingers. Zo zorg je in een handomdraai voor een feestelijke sfeer in en om je huis.

Lekker eten

Het huis helemaal versierd? Dan is het tijd om de keuken in te duiken! Maak alvast genoeg eten voor een paar dagen, want dan hoef je niet elke dag in de keuken te staan. Zo heb je meer tijd om met je gezin door te brengen. Maak een lekkere curry, geurige falafel of heerlijk gekruide couscous. Vergeet ook zeker niet de zoetigheden om je maaltijd mee af te sluiten.

Gezellig tafelen

Oké, het huis ziet er feestelijk uit en het eten is klaar; tijd om de tafel mooi aan te kleden! Begin met een tafelkleed om eventuele vlekken op je tafel te voorkomen. Kies voor je mooiste servies, bestek en glazen. Serveer je eten in grote schalen, zodat iedereen het zelf kan pakken.

Deel jouw Eid Mubarak met #xenos

Hoe heb jij het Suikerfeest gevierd? Deel het met @xenos_nl! Wij zijn erg benieuwd hoe het bij jou thuis eruit ziet! Maak een mooie foto en tag #xenos in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, in onze folder, op social media of in de nieuwsbrief.

Meer inspiratie opdoen?
Recept bubble tea Recept bubble tea Geplaatst op: 2 januari 2024 Geplaatst in: Recepten
Thuis oud en nieuw vieren Thuis oud en nieuw vieren Geplaatst op: 27 december 2023 Geplaatst in: Feest
Recept suikerspin margarita Recept suikerspin margarita Geplaatst op: 27 december 2023 Geplaatst in: Recepten
Tips voor een geslaagd feestje Tips voor een geslaagd feestje Geplaatst op: 7 juni 2023 Geplaatst in: Feest