Menu
Binnenkijken bij ... Binnenkijken bij ...

Binnenkijken bij ...

OngewoonWeken editie 2021

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: het zijn de Xenos OngewoonWeken! Tijdens deze weken vind je veel bijzondere woonspullen in vier verrassende woonstijlen: My Home My Castle, Desert Secrets, Nouveau Chique en Back to Nature. Veel Xenos fans hebben al hun slag geslagen en de leukste items in huis gehaald. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk snel verder en laat je inspireren!

Foto credits: @keeponstyling

My Home My Castle

Ongewoonstijl My Home My Castle is een bont spektakel voor ’t oog, net zoals de wereldberoemde schilderijen van de oude meesters. Met velours en warme kasteelkleuren als goud, donkerpaars en -blauw creëer jij net als Xenos fan @keeponstyling een luxe sfeer waar een echte royal zich zou thuisvoelen.

Foto credits: @style_andbudget

Nouveau Chique

Bij ongewoonstijl Nouveau Chique zorgen sierlijke vogels en bloemen op kussens van velours voor een elegante uitstraling. Kenmerkend is het rustige kleurenpalet vol zachte tinten. Hier en daar een touch of gold en grafische patronen die geïnspireerd zijn op Art Deco. Breng jij net als Xenos fan @style_andbudget harmonie in huis met deze ongewoonstijl?

Foto credits:@love.suus.living

Desert Secrets

Met ongewoonstijl Desert Secrets creëer je je eigen wonderlijke collectie aan souvenirs. Beeldjes en kandelaars in koper- en aardetinten, retro vazen van keramiek en kussens met aztekenprints: allemaal ontdekkingen die jouw thuis een warm en stoer karakter geven. Xenos fan @love.suus.living ging je voor!

Foto credits: @lavielalinda

Back to nature

Met eenvoudige maar stoere elementen breng jij de Scandinavische sfeer in huis. Met ongewoonstijl Back to Nature omring je jezelf door de natuur net als Xenos fan @lavielalinda. Houten woonaccessoires vol prachtige nerven en materialen als suède zorgen voor een gezellige en warme uitstraling.

Deel jouw favoriete woonstijl met #xenos

Geïnspireerd door deze verrassende ongewoonstijlen? Bestel dan snel jouw favoriete items op Xenos.nl of ren naar de Xenos winkel bij jou in de buurt om te shoppen. Deel het eindresultaat met de hashtag #xenos en tag @xenos_nl. Wie weet komt jouw foto dan voorbij op onze socials of zie je het terug in de nieuwsbrief of op de webshop.