Menu
Het is Black Friday! Het is Black Friday!

Het is Black Friday!

  • Geplaatst: 28-11-2019
  • |
  • Bekijk meer in: Acties

De beste Black Friday deals

Black Friday komt als geroepen. Met Sinterklaas en kerst voor de deur kunnen we niet wachten om de mooiste cadeaus in te kopen. We rennen massaal naar de winkels voor de beste acties. Ook Xenos heeft grootst uitgepakt. Bekijk hieronder de beste deals!

Het koopjesfenomeen uit Amerika

De Nederlandse winkelstraten hangen vol met acties en webshops pronken met spectaculaire aanbiedingen. Maar waar komt dit koopjesfenomeen opeens vandaan? Het antwoord is: Amerika! De dag na Thanksgiving zijn veel Amerikaanse werknemers vrij en winkeliers gingen volop adverteren om mensen op deze dag naar hun winkel te lokken. Black Friday was geboren! Inmiddels is het een ontzettend drukke shopdag  geworden. Daarom gaan winkels in de Verenigde Staten soms al om 3 uur ’s nachts open. De rijen zijn eindeloos want mensen kopen volop kerstcadeaus of items die al zeer lang op hun verlanglijstje staan. 

We hebben ontzettend leuke aanbiedingen, die maar liefst een week duren. Wat dacht je van verschillende meubels, pedaalemmers en accessoires voor in huis? 

Meubels

Pedaalemmers

Accessoires

De acties van Black Friday Week zijn geldig van 21-11-2020 om 18:00 uur t/m 29-11-2020 om 23:59. Dus sla snel je slag!

Wil je op de hoogte blijven van de Black Friday Deals? Schrijf je dan onderaan onze webshop snel in voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste kan profiteren van de beste aanbiedingen.