Menu

Zomersale | Tot 70% korting >

Zomersale | Tot 70% korting >

In 4 stappen naar de ideale badkamer In 4 stappen naar de ideale badkamer

In 4 stappen naar de ideale badkamer

  • Geplaatst: 21-5-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Make-overs

Baden in comfort in je droom badkamer

Lekker uitgebreid in bad, even snel douchen of een volledige spa middag: in de badkamer kan het allemaal. Omdat de badkamer een plek is waar je even helemaal tot rust mag komen om aan je dag te beginnen of om hem juist af te sluiten is de juiste decoratie van belang. Wij delen graag onze top tips om van jouw badkamer een ware oase te maken.

 

Geen boor? Geen probleem!

Mag of wil je geen gaten in de muren boren? Dan kunnen de ophangsystemen van Easy Lock een uitkomst bieden. Deze bevestig je met een meegeleverde plakstrip aan de muur: even goed aandrukken, 24 uur niet nat laten worden, goed laten drogen en KLAAR IS KEES! Jij kunt je handdoeken of shampoo en zeep in de douche kwijt zonder dat er een boormachine aan te pas is hoeven komen.


 

Mooi materiaal

In de badkamer is het door het vele gebruik van water gemiddeld vochtiger dan in de andere kamers in huis. Het is dan ook belangrijk dat de gebruikte materialen in de badkamer ook goed bestand zijn tegen vocht. Bamboe en rotan zijn dus absolute favorieten! Deze materialen zijn namelijk trendy én vochtbestendig.

 

Opbergen doe je in stijl

Van handdoeken tot verzorgingsproducten, in een badkamer moet je lekker veel kwijt kunnen. Dit doe je natuurlijk het liefste in stijl. Denk bijvoorbeeld ook aan een organisatiesysteem in je badkamerkast. Zo kun je al je huidverzorgingsproducten, haarproducten en make-up spulletjes netjes van elkaar scheiden en ziet het er ook nog eens mooi uit! Daar houden we van.

 

Een plantje maakt het af

Ok, een badkamer is een praktische ruimte maar daarom kun je het natuurlijk wel gezellig maken. Een beetje groen doet wonderen! Vind je het moeilijk om planten bij te houden? Ga dan voor een kunst exemplaar. Vrolijkt de boel meteen op.


 

Sharing = caring! 

Heb jij van jouw badkamer al een paradijsje gemaakt? Dat zien wij graag! Deel jouw badkamer op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #xenos of tag @xenos_nl in het bericht en wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op een van onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.