Menu
Kerst in stijl: Royal Jungle Kerst in stijl: Royal Jungle

Kerst in stijl: Royal Jungle

Kerst in de stijl Royal Jungle

Het jaar is voorbij gevlogen, wat betekent dat kerst weer voor de deur staat! De tijd van ’s avonds de kaarsjes aan en de kerstboom versieren met de mooiste kerstballen. Maar het is natuurlijk wel fijn als dat allemaal past in jouw huidige interieur! Zo is alles nog meer een geheel. Ben jij gek op alles wat met dierenprintjes en goud te maken heeft? Dan is de kerststijl Royal Jungle jou op je lijf geschreven. Lees snel verder om jouw interieur klaar te stomen voor de kerstdagen in de woonstijl Royal Jungle.

Goud en animalprint!

Welcome to the jungle! Jouw kerstboom is helemaal klaar voor kerst wanneer er gave kerstballen in hangen. En dan niet zomaar kerstballen, nee, lekker dierlijk! À la luipaard zeg maar! Een luipaardkop, een luipaardprint: het kan niet opvallend genoeg. Wissel de dierlijke kerstballen af met gouden kerstballen. Zo past de kerstboom helemaal in jouw interieur. RAWR!

Beestachtig mooie decoratie

Naast een kerstboom is het natuurlijk ook tof om de rest van je huis ook helemaal klaar te maken voor kerst. Of misschien zet je liever geen kerstboom op, maar wil je wel de juiste sfeer neerzetten. Dan is de juiste kerstdecoratie onmisbaar! Ga voor, hoe kan het ook anders, goud, zwart en luipaardprintjes.

Een heerlijk diner in jungle stijl

Hoe we kerst precies kunnen gaan vieren is nog onduidelijk, maar een kerstdiner met gezin is natuurlijk altijd een goed idee. Wanneer je een heerlijk diner hebt bereid is het wel zo leuk om de tafel ook mooi te dekken. Wanneer je de woonstijl Royal Jungle helemaal door wilt trekken tot aan de eettafel, kies dan voor mooie dinerborden, glazen met een gouden randje en goudkleurig of zwart bestek. Maak het geheel af met mooie kandelaars en kaarsen. Eet smakelijk!

Shop de stijl

Sharing = caring

Heb jij je interieur voor kerst omgetoverd tot een Royal Jungle? Deel je foto met #xenos of @xenos_nl en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.