Menu
Kerststijl: Desert Secrets Kerststijl: Desert Secrets

Kerststijl: Desert Secrets

Een warme kerst

Droom jij niet van een witte kerst maar wel van een warme kerst? Geef je huis een warme sfeer met de kerststijl Desert Secrets. Warme kleuren en gouden accenten geven je huis een Desert Secrets sfeer. Buiten is het wit en koud maar binnen maak je het gezellig en warm! Benieuwd hoe je je huis een kerstige Desert Secrets sfeer kan geven? Lees dan snel verder!

Goud, goud en nog eens goud

Desert Secrets kenmerkt zich door een overvloed aan goud. Versier je (kunst)kerstboom dit jaar geheel in het goud. Een kleur saai? Met verschillende vormen en motieven ga je juist voor een bonte creatie. Ga voor een basis van effen gouden kerstballen en vul deze aan met bijvoorbeeld een kerstbal met luipaardprint of een gouden vlinder clip. Een gouden piek op de top en je hebt een winnaarsboom in huis! 

Glitter en glamour! 

Bij kerst hoort iets extra's! Ga voor een beetje glitter en glamour in je kerstdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor een kerstbal met glitterstrepen of met glitter blaadjes. Niet alleen in de (kunst)kerstboom maar ook ernaast kan je kiezen voor glitter. Zet in je raam meerdere glitterboompjes van verschillende hoogtes. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Kies voor het rendier XL in het goud. Pas maar op dat de kerstman hem niet meeneemt. 

Geen plek voor een kerstboom?

Heb je geen plek in huis voor een grote kerstboom? Kerstdecoratie in de vorm van een kerstboom is een uitkomst! Een gouden metalen kerstboom geeft weinig rotzooi en je zet hem makkelijk op tafel. Een paar lichtjes erin en kerstballen eraan en je tafel krijgt een warme kerstachtige look. Ga je liever voor een iets duisterdere stoere look? De metalen kerstboom is ook in het zwart verkrijgbaar. Een bordje in de vorm van een kerstboom is de kers(t) op de taart die bij je kerstdiner niet mag ontbreken. Koekjes in de vorm van een kerstboom op tafel. Kortom, aan kerstbomen geen gebrek! 

Deel jouw Desert Secrets kerst huis met #xenos

Ga jij dit jaar ook voor een warme en gouden kerstlook? Deel jouw Desert Secrets kerstsfeer met andere Xenos fans door gebruik te maken van de hashtag #xenos of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen of op de webshop.