Menu
Kerststijl Gaucho Life Kerststijl Gaucho Life

Kerststijl Gaucho Life

  • Geplaatst: 4-11-2020
  • |
  • Bekijk meer in: Werelds

Ga voor een stoere kerstdecoratie

Het is weer bijna kerst! Tijd om de kerstsfeer in huis te halen. Houd jij van stoer, aardse kleuren en natuurlijke materialen? Dan past kerststijl Gaucho Life helemaal bij jou! De stijl neemt je mee op avontuur en laat je kennismaken met de levensstijl van de cowboys uit Latijns-Amerika. Lees snel verder en laat je inspireren!

Kersthangers in aardse kleuren

Cognac, okergeel, donkerrood, terra cotta en zwart. Het zijn dé kleuren van deze kerststijl. Hang je kerstboom dus vol met kerstballen en hangers in deze kleuren. Wissel prachtige kerstballen van glas af met papieren kerstboom hangers, ook wel bekend als honeycombs. De superzachte sterren en maantjes zijn ook echte eyecatchers voor in de boom.  

Sprankelende verlichting

Gezellige kerstverlichting mag uiteraard niet ontbreken. Zeker nu het ’s avonds zo vroeg donker wordt. Helemaal on-trend zijn velvet kerststerren met daarin  led verlichting. Hang enkele sterren bij elkaar en het lijkt net als zoals onder de sterrenhemel ligt. Verder zijn mat zwarte kerstbomen of sterren met led verlichting altijd goed. Dit kan je echt overal neerzetten; voor het raam, op het dressoir of op de eettafel.  

Onder de kerstboom

Voordat je een kerstboom gaat optuigen is het belangrijk om na te denken over hoe je de boom gaat neerzetten. Gebruik bijvoorbeeld een rieten mand om de stam te verbergen. Dat is veel leuker dan een saaie pot! Een andere tip is om een mooi vloerkleed onder de kerstboom te leggen. Denk aan een vloerkleed met azteken print, dan voeg je echt een beetje Latijns-Amerika toe aan je interieur. Op het vloerkleed is weer plek voor de cadeautjes, die mooi ingepakt onder boom liggen te wachten.

Aan de kersttafel

Met kerst pakken we uit met het dekken van de tafel. Ga voor een stoer servies en natuurlijk tafeltextiel. Leg mooie placemats neer, van kunstleer of katoen. Kies voor donker servies en combineer het met (donker)grijze glazen. Dat staat stoer en geeft karakter. Het is ook een keer wat anders! 

Sharing = caring

Ga jij voor de Gaucho Life kerststijl? Deel het met @xenos_nl! Wij zijn erg benieuwd hoe het bij jou thuis eruit ziet! Maak een mooie foto en tag #xenos in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op social media of in de nieuwsbrief.