Menu
Kerststijl: My Home My Castle Kerststijl: My Home My Castle

Kerststijl: My Home My Castle

Een bont spektakel deze kerst

Afgelopen oktober stond bij Xenos in het teken van de OngewoonWeken. Eén van de vier woonstijlen was My Home My Castle. Ben jij helemaal fan van deze stijl en is jouw interieur omgetoverd tot een bont spektakel? Trek de stijl dan door deze kerst! Lees snel verder en laat je inspireren.Dierenprints en goud in de kerstboom

Met My Home My Castle creëer je een luxe sfeer in huis. Warme kleuren, dierenprints en goudkleurige accessoires laten je voelen als een echte royal. Kies ook in de kerstboom voor deze luxe kleuren en prints. Laat de kerstboom stralen met extra veel kerstverlichting. Versier de boom met goudkleurige kerstballen en ornamenten met dierenprints.

Jouw interieur klaar voor kerst

Wie dacht dat kerstversiering stopte bij de kerstboom heeft het mis! Trek de kerststijl door het hele huis. Mooie kandelaars met kaarsen voor de donkere dagen, kerstdecoratie bij het raam en de zomerse kussens worden tijdelijk vervangen door kussens in warme kleuren en zachte stoffen. Zo tover jij in een handomdraai jouw interieur om tot een waar kerstparadijs.

Een royaal kerstdiner

Bij kerst hoort natuurlijk een heerlijk diner met vrienden en familie. Creatieve voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en zoete nagerechten serveer je op de mooiste borden en schalen. Dek de tafel met een groot tafelkleed, gebruik een tafelloper om de accessoires op te plaatsen en zorg ervoor dat je voor elke gang een passend bord op tafel zet. Goudkleurig bestek en chique wijnglazen geven jouw kerstdiner een royale touch.

Deel jouw My Home My Castle kerst huis met #xenos

Ga jij dit jaar ook voor een bont spektakel tijdens kerst? Deel jouw My Home My Castle kerstsfeer met andere Xenos fans door gebruik te maken van de hashtag #xenos of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen of op de webshop.