Menu

Zomersale | Tot 70% korting >

Zomersale | Tot 70% korting >

Kleur jouw zomer! Kleur jouw zomer!

Kleur jouw zomer!

Kleur jouw zomer!


Kleur, kleur en nog eens kleur. Dat is wat de woonstijl Funky Summer kenmerkt. Knalgeel combineren met turquoise? Kan! Felroze combineren met groen? Kan ook! Houd jij wel van experimenteren met kleur en een vrolijk interieur?

Lees dan vooral verder want in deze blog vertellen we alles over deze woonstijl en hoe je hem kunt combineren.

Funky, my favorite F word…

De ingrediënten voor deze woonstijl zijn vooral zo veel mogelijk van alles en lekker over de top. De dierenprintjes, palmbomen en tropische vogels vliegen je nog net niet om de oren. Naast kleur zien we dan ook veel tropische invloeden terug. En kijk uit want er kan ook zomaar een roze aap aan komen slingeren. Dus heb je binnenkort een cocktailfeestje of BBQ, denk dan ook zeker eens aan deze woonstijl om de boel gezellig aan te kleden.
Buiten(gewoon) buiten tafelen

Ook aan servies is gedacht in deze woonstijl. En ook hiervoor geldt: meer is beter! Meer kleur, meer prints en zo veel mogelijk op tafel. Van sapkannen tot wijnkoelers en ook aan een kleurrijke parasol om lekker in de schaduw te kunnen eten is gedacht.Drijf jij binnenkort op een cactus of fles rosé?

Bij een funky summer hoort natuurlijk ook spel en vermaak. Gezellig een potje badmintonnen op het strand of een balletje gooien in de zee? Het kan allemaal! En wat dacht je van luchtbedden en zwembanden in de leukste vormen en kleuren? Drijf weg op een cactus of bewaar je drankje in een donut. Liever een flesje rosé? Hebben we ook. Ben jij klaar om de blits te maken in de branding?


Sharing = caring! 

Houd jij wel van een kleurrijk feestje? Dat zien wij graag! Deel jouw funky summer feestje op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #xenos of tag @xenos_nl in het bericht en wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op een van onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.