Menu
My Home My Castle My Home My Castle

My Home My Castle

Een bont spektakel voor 't oog

De OngewoonWeken zijn weer begonnen bij Xenos. Maak kennis met onze bijzondere Ongewoonstijl: My Home My Castle. Koninklijke dieren en stillevens van bloemen komen tot leven in deze uitbundige stijl. My Home My Castle is een bont spektakel voor 't oog, net zoals de beroemde schilderijen van oude meesters. Met velours en warme kasteelkleuren als goud, donkerpaars en - blauw, creëer jij een luxe sfeer waar een echte royal zich zou thuisvoelen. In deze blog delen we een aantal highlights uit deze opvallende stijl dus lees snel verder. 

Koning van de dieren

De leeuw staat in vele delen in de wereld bekend als de koning der dieren. Bij ons krijgen alle dieren koninklijke aandacht tijdens de OngewoonWeken. Van apen tot katten en van vossen tot papegaaien. Deze dieren voelen zich helemaal thuis in de opvallende woonstijl. Geprint op een luxe kussen, als opvallende lampenvoet, meubelknopje of gewoon als decoratief beeldje, je kunt niet om de dieren heen.

Meester van licht en donker

Kaarsen en kandelaars kunnen in het najaar niet ontbreken dus ook zeker niet in deze bijzondere stijl. Nieuwe kleuren en zoals petrol, donkerpaars en blauw komen terug in de nieuwste collectie dikke dinerkaarsen. Combineer deze met een mooie kandelaar met gouden details en je interieur komt helemaal tot leven.

Veel in velours

Velours (de Franse naam voor fluweel) is een harige stof die heel zacht aanvoelt. Door het glanzende oppervlak krijgen de producten een luxe uitstraling, perfect voor deze woonstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie rond kussentje voor op de bank, of een heerlijk zacht vloerkleed met bloemenprint. Een velvet lampenkap kan natuurlijk ook niet ontbreken voor op die gave lampenvoet. Kies voor veel in verlours!

Deel jouw ongewoonstijl met #xenos

Ben jij geinspireerd om deze bijzondere ongewoonstijl thuis vorm te geven? Deel jouw Ongewoonstijl met andere Xenos fans door gebruik te maken van de hashtag #xenos of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.