Menu
Nationale Popcorndag! Nationale Popcorndag!

Nationale Popcorndag!

Geplaatst: 31 december 2019 | Bekijk meer in: Feest

Vier nationale popcorndag

Misschien denk je even, “Huh? Is dat een feestdag?”. Maar popcorn werd al gegeten in Peru 4700 jaar voor Christus! Dat er toen al werd genoten van popcorn door onze voorvaderen maakte het genoeg reden voor een nationale feestdag! Popcorn werd enorm populair in het westen in 1930 waarna het heel de wereld overnam. Bij Xenos hebben de leukste fun cooking items om deze speciale dag te vieren. 

 

Pop it like it’s hot!

Tegenwoordig is popcorn de snack tijdens het kijken van een film, in de bioscoop en thuis. Maak je eigen popcorn met speciale maïs of haal het kant-en-klaar in huis! Als je het zelf maakt hoef je alleen wat zout of suiker toevoegen liggend aan jouw voorkeur. Of je voegt er iets lekkers aan toe om een speciale smaak te maken.

 

Je eigen popcornmachine 

Wil jij een filmavondje op de bank echt bijzonder maken? Haal dan een popcornmachine in huis! Het ziet er niet alleen leuk uit, ook voelt het nog meer als een thuis bioscoop. Leuk voor jou en je partner of vrienden, maar natuurlijk ook met de kids.

 

Bijpassende popcornbakjes

Wil je je popcorndag (of avond, alles mag) nou echt Amerikaans maken? Doe je popcorn in een echte popcornemmer! Het ziet er niet alleen goed uit, maar je kan ze ook nog eens hergebruiken omdat ze van hard plastic zijn gemaakt. Met zo’n retro popcornemmer voelt het echt alsof je in Amerika bent, maar dan thuis.

 

Popcorn film avond 

Maak van je huis een ware bioscoop, maar dan met alle gemakken van thuis op de bank zitten. Pak je zachtste dekens, kussens en sokken die je kan vinden en maak het jezelf helemaal comfy op de bank met een verse emmer popcorn erbij. Zo heb je echt een popcorndag in huis!

Meer inspiratie opdoen?
DIY: Bladeren of bloemen inlijsten  DIY: Bladeren of bloemen inlijsten Geplaatst op: 26 april 2020 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
Tips om je kleding op te vouwen Tips om je kleding op te vouwen Geplaatst op: 16 december 2022 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 15 december 2022 Geplaatst in: Trends & tips
In de Japanse keuken van Proefjapan In de Japanse keuken van Proefjapan Geplaatst op: 18 mei 2022 Geplaatst in: Recepten