Menu
Onmisbaar tijdens wintersport Onmisbaar tijdens wintersport

Onmisbaar tijdens wintersport

Geplaatst: 17 januari 2020 | Bekijk meer in: Trends & tips

Echte wintersport essentials!

In Nederland is de winter ver te zoeken, maar je kan natuurlijk ook de sneeuw opzoeken. Ga jij binnenkort op wintersport? Dan zijn een aantal spullen essentieel. Leuke skisokken, goede handschoenen en een lekkere muts bijvoorbeeld. Ben jij al helemaal klaar voor je sportieve vakantie?

De leukste skisokken

Goede skisokken zijn erg belangrijk. Ze moeten lekker zitten, goed ventileren én natuurlijk je voeten heerlijk warm houden. Bij Xenos hebben we nu een hele leuke collectie skisokken. Of jou nou effen skisokken wil of met een leuke print, warme voeten heb je gegarandeerd. Voor welke  kleur ga jij?

Heerlijk warme handschoenen

Heb jij al warme handschoenen? Voor skiën en snowboarden is het van belang dat je goede handschoenen draagt. Zo houd je je handen heerlijk warm. Bij skihandschoenen is het belangrijk dat je je skistokken goed kan vasthouden. Daarom is het fijn dat skihandschoenen voorzien zijn van extra grip aan de binnenzijde. Ook is het belangrijk dat handschoenen speciaal voor de wintersport water- en winddicht zijn.

Mooie mutsen

Een lekker warm hoofd is tijdens de wintersport ook fijn. Een fijne muts is dus onmisbaar! Een muts met een fleece voering is perfect voor op de piste. Ga jij voor een effen muts of eentje met glitters?

Meer inspiratie opdoen?
DIY: Bladeren of bloemen inlijsten  DIY: Bladeren of bloemen inlijsten Geplaatst op: 26 april 2020 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
Tips om je kleding op te vouwen Tips om je kleding op te vouwen Geplaatst op: 16 december 2022 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 15 december 2022 Geplaatst in: Trends & tips
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 18 december 2019 Geplaatst in: Feest