Menu
Upgrade je bed met een hoofdbord! Upgrade je bed met een hoofdbord!

Upgrade je bed met een hoofdbord!

Geplaatst: 7 oktober 2021 | Bekijk meer in: DIY's

In een handomdraai een andere look

Ben je uitgekeken op je saaie bed? Is het niet meer dan een ombouw met matras en wil je wel eens wat anders? Look no further! Met het lotus hoofdeind, gemaakt van rotan, tover jij je slaapkamer in een handomdraai om tot een oase van rust met een Ibiza-vibe. Lees snel verder om je slaapkamer in slechts 3 stappen een upgrade te geven.

Stap 1: van basic bed tot pareltje om in te slapen

Ach ja, je slaapkamer. Misschien wilde je er een paar jaar geleden niet meer geld in steken dan alleen een goed matras kopen. Nu je ouder wordt wil je ook van de slaapkamer een ruimte maken om trots op te zijn. Wellicht heb je destijds een saaie bed ombouw gekocht en ben je daar nu op uitgekeken. Met slechts 1 item tover jij je basic bed om tot een super-de-luxe bed. Namelijk met ons lotus hoofdbord! Schaf het on-trend hoofdbord aan, zet ‘m tegen de muur, schuif je bed ertegenaan en DONE! Zo ben jij van basic bed naar pareltje om in te slapen gegaan.

Stap 2: mooie nachtkastjes

Oké, het TE toffe bed staat nu. Maar nu valt de rest wel in het niet. Als je dan toch bezig bent, schaf dan ook nieuwe nachtkastjes aan. Trek de stijl door en kies voor webbing nachtkastjes. Zo creëer je een rustige vibe in de slaapkamer. Liever wat stoerder? Ga dan voor een exemplaar gemaakt van hout en metaal. Eigenlijk past alles bij het rotan hoofdbord. Ideaal, toch?

Stap 3: time to accessorize!

Yes! Misschien wel het leukste van je kamer een snelle upgrade geven: aankleden met leuke accessoires. Ga jij Ibiza all the way? Kies dan voor woondeco in zachte kleuren en maak het geheel af met goudkleurige eyecatchers. Liever toch wat stoerder? Shop dan stoere decoratie. Zwart, staal, robuust hout; wat jij mooi vindt. Maak bijvoorbeeld een persoonlijke fotowand met gave fotolijsten. Zo krijgt jouw kamer een persoonlijke touch.

Deel jouw gestylde slaapkamer met #xenos

Ben jij geïnspireerd om jouw slaapkamer een snelle upgrade te geven? Laat het zien aan andere Xenos fans! Deel de foto met #xenos of @Xenos_NL en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.

Meer inspiratie opdoen?
Tuinkamer inspiratie Tuinkamer inspiratie Geplaatst op: 16 augustus 2021 Geplaatst in: Binnenkijken
Top 10 Vaderdag cadeaus Top 10 Vaderdag cadeaus Geplaatst op: 6 juni 2019 Geplaatst in: Feest
3 tips voor het inrichten van een open kast 3 tips voor het inrichten van een open kast Geplaatst op: 12 december 2019 Geplaatst in: Trends & tips
Tips om je kleding op te vouwen Tips om je kleding op te vouwen Geplaatst op: 16 december 2022 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips