Menu
Vegan kaarsen Vegan kaarsen

Vegan kaarsen

Geplaatst: 26 juli 2021 | Bekijk meer in: Duurzaamheid

Nu verkrijgbaar bij Xenos: vegan kaarsen van Bolsius

Hoe fijn is het om ’s avonds een paar kaarsen aan te steken nu het steeds donkerder wordt? Bij Xenos vind je talloze kaarsen in de mooiste kleuren en diverse afmetingen. Nieuw in onze kaarsen collectie zijn vegan kaarsen van Bolsius, een mooi en duurzaam alternatief! Ben je benieuwd naar deze collectie en wil je meer weten over vegan kaarsen? Lees dan snel verder!

De mooiste vegan kaarsen en theelichten

Bij Xenos verkopen we vegan kaarsen en theelichten van het bekende kaarsenmerk Bolsius. Deze kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke wax, zonder dierlijk vet en palmolie. Gemaakt met liefde voor de mens en plant dus! De kaarsen worden geproduceerd in Europa door echte vakmannen en hierbij worden alleen de beste grondstoffen gebruikt. De lontjes zijn gemaakt van katoen en het is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. De kaarsen hebben een rustieke finish en ze zijn bij Xenos verkrijgbaar in de natuurlijke kleuren donkergroen en wit. Wat is jouw favoriet?

Mix & match op een houten kaarsenplateau

Heb jij de een paar rustieke vegan kaarsen uitgekozen? Zet ze neer op een stijlvol kaarsenplateau! Ga voor een houten plateau dan trek je de natuurlijke stijl helemaal door. Denk aan een ronde tray gemaakt van acaciahout of een houten dienblad.

Combineer met een on-trend theelichthouder

Theelichten kunnen niet zonder een theelichthouders! Plaats jouw duurzame theelichten in een on-trend theelichthouder. Helemaal trendy zijn theelichthouders met een natuurlijke metallic look, maar een theelichthouder met een mooi reliëf is ook altijd goed.

Deel jouw foto met #xenos

Staat jouw interieur vol met deze mooie vegan kaarsen? Laat het zien aan andere Xenos fans! Deel de foto met #xenos of @Xenos_NL en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.

Meer inspiratie opdoen?
Pimp je meubels Pimp je meubels Geplaatst op: 15 september 2022 Geplaatst in: Duurzaamheid, DIY's
Bloemstuk maken Bloemstuk maken Geplaatst op: 7 februari 2023 Geplaatst in: Duurzaamheid, DIY's
3 tips voor het inrichten van een open kast 3 tips voor het inrichten van een open kast Geplaatst op: 12 december 2019 Geplaatst in: Trends & tips
Kunstbloemen in je interieur Kunstbloemen in je interieur Geplaatst op: 20 september 2019 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips