Menu
Thuis WK voetbal 2022 kijken Thuis WK voetbal 2022 kijken

Thuis WK voetbal 2022 kijken

Geplaatst: 19 oktober 2022 | Bekijk meer in: Feest

Thuis WK voetbal 2022 kijken

Dit jaar is het dan weer zo ver het WK 2022 in Qatar. Onze Oranje leeuwen zijn daarbij. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten om thuis gezellig het WK voetbal te kijken. Met lekker hapjes voor het kijken van het WK. 

Waarom is het WK 2022 in de winter?

Na de kwalificaties is het Nederlands elftal bij het WK in Qatar. Het WK vindt altijd plaats in de zomer, maar is dit jaar in de winter. Waarom WK 2022 in de winter is, is omdat het altijd erg warm is in Qatar. In de zomermaanden ligt de gemiddelde temperatuur daar rond de 40 graden Celsius. In de wintermaanden is dit een stuk lager en rond de 25 graden Celsius. Dit zorgt voor betere omstandigheden voor de voetballers. Dus waar we normaal lekker in het zonnetje het WK kijken, doen we dat nu gezellig onder een dekentje.

 

Thuis voetbal kijken

Eigenlijk heb je helemaal niet veel nodig om een gezellige avond het WK in Qatar te kijken. Om te laten zien dat je de Oranje Leeuwen support is het leuk om je huis en jezelf alvast oranje te laten kleuren. Dit doe je makkelijk door oranje slingers en leuke ballonen op te hangen. Doordat het WK nu in de winter is, kan je je kerstboom ook mooi oranje laten kleuren met onze te leuke oranje kersthangers. Zelf kan je natuurlijk niet achterblijven, dus trek een lekker warme oranje oversized hoodie aan met de oranje Hawaiiketting als accessoire.

Hapjes WK voetbal

Nodig een stel vrienden uit voor een extra gezellige avond. Met heerlijke hapjes en drankjes daarbij. Door het tijdsverschil met Qatar zijn de wedstrijden wanneer Nederland moet spelen rond 16.00/ 17.00. Dat is dus het perfecte moment voor jou om uit te pakken met de lekkerste tapasgerechtjes. Bekijk dit heerlijke recept. Leuk om te serveren op ons oranje servies, maar kan natuurlijk ook in de kleuren rood, wit en blauw. Als lekker drankje is het natuurlijk leuk als die helemaal in het oranjethema past, zoals deze fruit drink mango.

 

 

Meer inspiratie opdoen?