Menu
Xenos fans versieren de kerstboom Xenos fans versieren de kerstboom

Xenos fans versieren de kerstboom

Ideeën voor het versieren van de kerstboom

Een van de leukste dingen om te doen is het optuigen van de kerstboom! Zodra de kerstboom in huis is gehaald, kan het versieren beginnen. Hang de boom vol met mooie kerstverlichting en kies jouw favoriete kerstballen en kersthangers uit. Pak lekker uit, want het is tenslotte maar één keer per jaar kerst! Weet je nog niet precies hoe je de kerstboom wil versieren? Lees dan snel verder en laat je inspireren door onze Xenos fans!

Kersthangers van papier

Helemaal on-trend zijn kersthangers van papier. Xenos fan @style_andbudget laat dit terugkomen in haar kerstboom door kerstballen gemaakt van gerecyled papier op te hangen samen met papieren kerststerren. Voor een beetje glam voegt ze nog wat glimmende kerstballen toe. Het eindresultaat is een prachtige kerstboom!   

Foto credits: @style_andbudget

Een kerstboom met roze kerstballen

De lievelingskleur van Xenos fans @eliskaxo? Wij denken roze! Haar kersboom (met nepsneeuw!) hangt vol met roze kerstballen in diverse maten. Dit combineert ze met kerstballen met veren en wat gekke hangers zoals een donut. Is roze ook jouw favoriete kleur? Dan is dit echt iets voor jou!

Foto credits: @eliskaxo

Kleurrijke en gekke kerst ornamenten

In de gezellige woonkamer van Xenos fan @laus.house staat een kerstboom vol met bijzondere ornamenten. In de boom hangt o.a. een crossiant, fotocamera, wijnfles en nog veel meer. Combineer voor dit effect de gekste kersthangers met elkaar. More = more! Een ander leuk idee van @laus.house is om een kerstkrans te maken met kleurrijke kerstballen. Ga aan de slag met een kerstkrans of guirlande en versier deze helemaal naar eigen smaak met kerstballen en ornamenten.  

Foto credits: @laus.house

Deel jouw kerstboom met #xenos

Heb jij de kerstboom opgetuigd? Maak een foto en deel het andere Xenos fans. Gebruik de hashtag #xenos en/of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen, in de nieuwsbrief of op de webshop!