Menu

Zomersale | Tot 70% korting >

Zomersale | Tot 70% korting >

#xenoshacks #xenoshacks

#xenoshacks

  • Geplaatst: 14-6-2021
  • |
  • Bekijk meer in: DIY's

Maak het eigen #xenoshack

Een toffe DIY met Xenos producten zien wij natuurlijk graag, des te leuker om het te delen met al onze fans. Van een kast tot een spiegel: laat je inspireren door de leukste #xenoshacks. Een hack is het vermaken, upgraden of anders gebruiken van een meubel of ander item. Gemaakt  door en voor onze Xenos fans!


#xenoshack: commode met ladekast Boston

Verwacht je binnenkort een kleintje en wil je een originele commode in de babykamer? @vajenraffsp maakte van onze ladekast Boston een toffe commode! Door de vele laden is er genoeg plek voor rompertjes, kleertjes, zalfjes, luiers en nog veel meer. Bekleed de Boston ladekast met houten planken naar keuze en schuur het hout goed glad. Zo heb je een echt stoere commode én eentje die niemand anders heeft.

#xenoshack: sieradendoos

Een #xenoshack hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met deze hack hoef je niet in de weer met schroeven, boormachines of verf: koop een theedoos en gebruik die voor je sieraden! De glazen theedozen van Xenos lenen zich er perfect voor om gebruikt te worden als sieradenbox. Zo heb je al je sieraden netjes bij elkaar en je kan precies zien wat je allemaal hebt. Heel veel Xenos fans gingen jou al voor!

#xenoshack: groen aan de muur

Ben jij gek op groen, maar vergeet je wel eens je plantenvrienden water te geven? Hang het groen dan aan de muur! Ik hoor je al denken: hoe? Xenos ambassadrice @huiswaarts maakt een mosschilderij met behulp van onze populaire ronde, zwarte metalen spiegel. Waar zo’n schilderij elders veel geld kost, kan je met deze #xenoshack zelf aan de slag waarmee je flink wat geld kan besparen. Een spiegel is handig voor dit project, omdat het lijm er goed op blijft plakken en het mos goed op z’n plek blijft en z’n vorm behoudt. Wat heb je nodig? Een ronde spiegel, mos (te koop bij de tuinwinkel), een lijmpistool + patronen en alleslijm.

Meer inspiratie?

Heb jij ook een toffe DIY die graag wil delen met anderen? Deel jouw #xenoshack op Instagram en tag @xenos_nl in je bericht, gebruikt #xenos en #xenoshack en wie weet zie je jouw hack terug op onze social media kanalen, op de webshop, in onze folder of in de nieuwsbrief.