Menu

OngewoonWeken 2021

De OngewoonWeken zijn weer begonnen! Maak kennis met onze 4 bijzondere Ongewoonstijlen. Leef als een royal in My Home My Castle of omring jezelf door het natuurlijke en Scandinavische gevoel van Back to Nature. Misschien word je wel verliefd op het elegante Nouveau Chique of ga je op avontuur met Desert Secrets.

My Home My Castle is een bont spektakel voor ’t oog, net zoals de wereldberoemde schilderijen van de oude meesters. Met velours en warme kasteelkleuren als goud, donkerpaars en -blauw creëer jij een luxe sfeer waar een echte royal zich zou thuisvoelen.

ontdek deze stijl >

Creëer met Desert Secrets je eigen wonderlijke collectie aan souvenirs. Beeldjes en kandelaars in koper- en aardetinten, retro vazen van keramiek en kussens met aztekenprints: allemaal ontdekkingen die jouw thuis een warm en stoer karakter geven.

ontdek deze stijl >

Sierlijke vogels en bloemen op kussens van velours zorgen voor een elegante uitstraling. Kenmerkend is het rustige kleurenpalet vol zachte tinten. Hier en daar een touch of gold en grafische patronen die geïnspireerd zijn op Art Deco. Met Nouveau Chique breng jij harmonie in huis.

ontdek deze stijl >

Met eenvoudige maar stoere elementen breng jij de Scandinavische sfeer in huis. Met Back to Nature omring je jezelf door de natuur. Houten woonaccessoires vol prachtige nerven en materialen als suède zorgen voor een gezellige en warme uitstraling.

ontdek deze stijl >