Menu

Retro Remix

(37)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Woonstijl: Retro Remix

Terug naar de funky jaren zeventig! Een tijd vol kleuren, vrolijke patronen en organische vormen. Met Retro Remix herbeleef je de retrostijl van toen, maar dan in een nieuw jasje. Mix, match en geef een persoonlijke twist aan deze kleurrijke stijl. Zo komt jouw retrogevoel tot leven. Naast Retro Remix hebben we nog drie andere verrassende woonstijlen zoals Gaucho Life, Royal Jungle en Eastern Elegance. Binnen de woonstijl Retro Remix vind je vooral natuurlijke materialen, felle kleuren en kleurrijke prints. Kom naar een van onze winkels of laat je online inspireren.


Een retro Kerst

Wil jij dit jaar helemaal losgaan wat betreft je kerstboom? Ga dan voor Retro Remix. Kleurrijke kerstballen in de vorm van een donut of fles champagne; het kan niet gek genoeg! Doe hier jouw inspiratie op voor een echte retro Kerst.


Shop woonstijl Retro Remix online

Het zijn de OngewoonWeken bij Xenos. Dat betekent: volop leuke, nieuwe en bijzondere woonspullen in vier stijlen. Da’s leuk van Xenos! Ben je helemaal weg van de woonstijl Retro Remix? Shop deze woonstijl dan gemakkelijk en snel op Xenos.nl.