Menu

Shoppen bij Xenos

Yes je kunt eindelijk weer bij je favoriete Xenos winkel komen shoppen! Het is vanaf nu mogelijk om een winkelbezoek van 15 minuten in te plannen. Maak alvast je verlanglijstje klaar op de webshop, want eenmaal in de winkel, vliegen de 15 minuten zo voorbij. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om online te shoppen en je bestelling thuis te laten bezorgen óf af te halen in een van onze 150 winkels. Tot snel!

Let op: het duurt 1-2 werkdagen voordat je bestelling klaarligt in de winkel. Maak een afspraak door een tijdvak te reserveren, nadat je bestelling volgens de track & trace is geleverd.

 • Alles over 'Winkelen op afspraak'
 • - Het is nog niet mogelijk om je eerdere (online) aankopen te retourneren in een van onze winkels. Ook niet als je een winkelafspraak hebt. We hebben daarom onze retourtermijn verlengd. Wanneer Nederland uit de lockdown is heb je vanaf dat moment 30 dagen om je (online) aankoop gratis te retourneren in één van onze winkels.

  - Je kunt maximaal 15 minuten winkelen in jouw favoriete Xenos winkel.

  - Bij het maken van een winkelafspraak, is het niet mogelijk om meerdere tijdsloten te reserveren.

  - Kom alleen naar de winkel, de afspraak geldt voor 1 persoon.

  - We vragen je om 5 minuten voordat je afspraak ingaat, bij de winkel aanwezig te zijn.

  - Op vertoon van de afspraakbevestigingsmail word je hartelijk welkom geheten.

  - Draag je mondkapje en houd je aan alle geldende gedrags- en hygiëneregels.

  - Betalen kan alleen met PIN en/of cadeaukaart.

  - Wil je de gemaakte afspraak toch annuleren? Ga dan naar de bevestigingsmail van jouw afspraak en klik op 'Afspraak annuleren'.

  - Het is momenteel niet mogelijk om een afspraak in te plannen bij onze winkel in Schagen

  maak je afspraak>

 • Alles over 'Thuis bezorgen'
 • - De levertijd bedraagt momenteel 1-2 werkdagen.

  - Thuis bezorgen is gratis bij besteding vanaf 35 euro (m.u.v. zeer grote of zware artikelen)

  - Artikelen die in de categorie [email protected] vallen, zijn uitgesloten om af te kunnen halen in de winkel en zijn alleen te verkrijgen via thuis bezorgen.

  - In verband met de drukte op dit moment is het mogelijk dat we de bezorging van je pakket overdragen aan een andere transporteur dan PostNL om de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

  - Het is nog niet mogelijk om je eerdere (online) aankopen te retourneren in een van onze winkels. Ook niet als je een winkelafspraak hebt. We hebben daarom onze retourtermijn verlengd. Wanneer Nederland uit de lockdown is heb je vanaf dat moment 30 dagen om je (online) aankoop gratis te retourneren in één van onze winkels.

   

  lees meer >

 • Alles over 'Bestelling afhalen'
 • Let op: het duurt 1-2 werkdagen voordat je bestelling klaarligt in de winkel. Maak een afspraak door een tijdvak te reserveren, nadat je bestelling volgens de track & trace is geleverd.

  - Je kunt je online bestelling gratis afhalen in een van onze winkels. Kies je favoriete Xenos winkel bij het plaatsen van je webshop bestelling.

  - Je bestelling wordt verzonden naar de door jou gekozen winkel. Je ontvangt van je bestelling een Track & Trace mail van PostNL, zodat je kunt volgen wanneer jouw pakket wordt geleverd in de winkel.

  - Nadat je pakket is geleverd bij de gekozen winkel, maak je online een afspraak om je bestelling op te halen.

  - Onze winkels hanteren afhaaltijden tussen 09:00 en 18:00 uur op maandag t/m zaterdag.

  - Het is niet mogelijk om telefonisch te bestellen bij een Xenos winkel.

  - Het is niet mogelijk om een eerdere (online) aankoop te retourneren in een van onze winkels. Ook niet als je een bestelling komt ophalen. We hebben daarom onze retourtermijn verlengd. Wanneer Nederland uit de lockdown is heb je vanaf dat moment 30 dagen om je aankoop gratis te retourneren in één van onze winkels. Je kunt je online aankoop wel retourneren via een PostNL pakketpunt.

  - Neem de orderbevestiging én de bevestigingsmail met de afgesproken datum en tijdstip voor afhalen mee.

  - De bestelling wordt buiten overhandigd, het is niet mogelijk om de winkel binnen te gaan voor het afhalen van een webshop bestelling.

  - Artikelen die in de categorie [email protected] vallen, zijn uitgesloten om af te kunnen halen in de winkel en zijn alleen te verkrijgen via thuis bezorgen.

  - Het is helaas niet mogelijk om je online bestelling af te halen bij onze winkels in Amsterdam Bijlmer, Hulst en Schagen.

  lees meer >

 

 • Wij zullen tegen die tijd, net zoals eerder, de adviezen en richtlijnen van het RIVM opvolgen. De verwachting is dat de bestaande extra maatregelen van kracht zullen blijven zoals bijvoorbeeld het verplicht dragen van een mondkapje. Direct hand-op-handcontact wordt zoveel mogelijk vermeden. Ook vragen je bij de kassa af te rekenen met je pinpas of mobiele telefoon. Wanneer je alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de maatregelen en werken alleen als zij geen enkele gezondheidsklachten ervaren. Daarnaast volgen zij strikt het hygiëneprotocol op en volgen zij de richtlijnen van het RIVM. Wij verzoeken iedereen om gepaste afstand van elkaar en onze medewerkers te houden, de richtlijn hierbij is 1,5 meter.

Klantenservice

Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier, waar onze medewerkers voor je klaar staan. Wel is het mogelijk dat de reactietijd wat langer is dan gebruikelijk. We vragen hiervoor je begrip.