Menu

Melamine servies

Melamine servies kopen

Ben je op zoek naar melamine servies? Dan is Xenos de winkel voor jou! Servies van melamine is licht van gewicht en nagenoeg onbreekbaar. Je kunt het makkelijk afwassen en het is dus herbruikbaar. Bij Xenos hebben we servies in diverse kleuren, vormen en maten. Ga jij voor een melamine bord of een melamine schaal? In ons uitgebreide aanbod servies vind je diverse soorten campingservies. Van bekers tot bordjes en handige schaaltjes in vrolijke kleuren. Het melamine servies kun je eindeloos met elkaar combineren. Zo maak je van iedere picknick een feestje!

 

Camping servies kopen

Ga je kamperen deze zomer? Dan is het wel zo handig om campingservies te hebben wat tegen een stootje kan. Je kunt het handig inpakken en je hoeft niet bang te zijn dat het onderweg breekt. Kunststof servies komt zeker van pas in een tent of caravan. Melamine servies is ook erg geschikt als kinderservies. Je hoeft niet bang te zijn als het servies van tafel valt, het blijft zeker weten heel.

 

Picknick servies kopen

Kunststof servies is een uitkomst als je gaat picknicken. De borden, bekers en schaaltjes zien er niet alleen super leuk uit, ze kunnen gemakkelijk mee in de picknickmand. Bij Xenos vind je ook andere spullen om je picknick compleet te maken, zoals foodcovers en buitenservies. Wil je melamine borden en ander servies in de actie kopen? Houd dan onze folder in de gaten voor de beste aanbiedingen of kom naar een van onze winkels.