Menu

Terugbetaling bij retourzending

Hoe lang duurt het voordat mijn aankoopbedrag teruggestort wordt?

Het terugstorten van (een gedeelte) van het aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk na ontbinding. Indien je de volledige order retour stuurt, ontvang je het volledige aankoopbedrag met eventuele verzendkosten voor de heenzending. De terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding* gebeuren. Let op: Indien wij een product beschadigd terug ontvangen zullen wij een bedrag op de totaalwaarde in mindering brengen bij terugbetaling.

Indien je de bestelling retour brengt in één van onze winkels, wordt het betaalde bedrag ter plekke terug betaald. Retourneren in de winkel is niet mogelijk als je via AfterPay betaalt. Je dient dan gebruik te maken van bijvoorbeeld de PostNL service. Wij verzoeken je om in dit geval contact op te nemen met onze klantenservice om je retour zo snel mogelijk te kunnen afhandelen.

*N.B. Ontbinding is het moment dat je aangeeft je order zonder verdere opgaaf van reden op te willen sturen. Wij gaan over tot terugbetaling op het moment dat het product hier terug ontvangen is of op het moment dat je het bewijs van retourzending kan overleggen.

Krijg ik mijn geld direct terug in de winkel als ik daar mijn retour inlever?

Ja, je krijgt direct geld retour bij het inleveren van je bestelling in één van onze winkels. Je kunt ook ter plekke een ander artikel kiezen. Het reeds betaalde bedrag wordt dan verrekend. Bestellingen met de betaalwijze AfterPay (acceptgiro) kunnen helaas niet in de fysieke winkels geretourneerd worden. Wij verzoeken je om in dit geval contact op te nemen met onze klantenservice om je retour zo snel mogelijk te kunnen afhandelen.

N.B. Om de overeenkomst te ontbinden, kun je tevens gebruik maken van het wettelijk vastgesteld modelformulier voor herroeping (PDF). Klik hier voor het Word-bestand: modelformulier voor herroeping.