Menu
Matraskussens Matraskussens

Matraskussens

Matraskussens om heerlijk op te zitten

Met behulp van een zitkussen zitten die tuinstoelen nét een beetje fijner. Zitkussens worden (vanwege hun stevige structuur) ook wel matraskussens genoemd. Deze kussens zien er stuk voor stuk stijlvol uit en zijn heerlijk om op te zitten. Goed om te weten: al onze kussentjes worden geleverd met binnenkussen, deze hoef je dus niet los aan te schaffen. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit. Twee vliegen in één klap dus. Bij Xenos vind je allerlei exemplaren in zowel basis- als felle kleuren. Wat is jouw stijl?

 

Wat nieuw woontextiel kan doen

Het aanschaffen van nieuw woontextiel kan je interieur een hele nieuwe uitstraling geven. Combineer een nieuwe plaid of grand foulard met een paar bijpassende sierkussentjes. En voilà, op een heel eenvoudige en betaalbare manier heeft jouw woonkamer een mini make-over gekregen.

 

Zitkussens kopen?

Heb je een kijkje genomen in ons assortiment? Er zit vast wel een lekker zitkussen naar wens voor je bij. Je kunt je bestelling gemakkelijk online plaatsen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het pakket op te halen in een Xenos winkel bij jou in de buurt.