Menu
Horgordijnen Horgordijnen

Horgordijnen

Houd vliegen en muggen buiten de deur

In de lente en de zomer zitten er veel vliegen, muggen en andere insecten buiten. Deze wil je het liefst buiten de deur houden zodat je er geen in huis hebt. Met de deurgordijnen van Xenos heb jij geen last meer van deze kleine beestjes! Hang er een op bij de achterdeur zodat je de deur wel lekker open kunt laten staan zonder dat er iets naar binnen komt. Zo komt er wel frisse lucht binnen, maar geen insecten. Ideaal tijdens een lekkere lente- of zomerdag.

 

Voor welk deurgordijn ga jij?

Bij Xenos hebben we diverse horgordijnen in het assortiment. Kies jij voor een bamboe variant, of wil je er een die gemaakt is van PVC? Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Kies een variant die past bij jouw smaak en interieur. Ze zijn allemaal gemakkelijk op te hangen. Op zoek naar gewone gordijnen of rolgordijnen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Voor gordijnaccessoires zoals gordijnstangen kun je ook slagen bij Xenos.

 

Horgordijn kopen?

Heb je een deurgordijn of horgordijn in ons assortiment gezien die bij jou past? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig op Xenos.nl.