Menu

Parasolvoeten

(1)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Parasolvoet kopen

Ben jij ook zo dol op van die zonnige dagen in de tuin? Het is heerlijk als de zon schijnt, maar soms wil je ook een lekker plekje in de schaduw creëren door een grote parasol te plaatsen. Een parasol blijft vanzelf niet staan, dus een bijpassende parasolvoet mag natuurlijk niet ontbreken. Parasolvoeten zijn namelijk de basis van jouw plek in de schaduw. Met een stevige parasolvoet weet je zeker dat jij niet tijdens een windstoot achter je parasol aan hoeft te rennen. Hoe rustgevend is dat? Bij Xenos kun je een parasolvoet kopen die perfect past bij jouw tuin of balkon.

 

Verrijdbare parasolvoet

Ben je op zoek naar een parasolvoet met wielen? Dan is Xenos de winkel voor jou. Koop bij ons een verrijdbare parasolvoet, en verplaats jouw parasol eenvoudig naar de gewenste plek. Een parasol kan zwaar zijn, daarom is het fijn om niet ook nog een zware parasolvoet te kopen. Xenos heeft een lichtgewicht parasolvoet met wieltjes. Bang dat de voet wegwaait? Geen zorgen, je kunt deze voet zelfs vullen met water of zand, zodat jouw parasol altijd stevig blijft staan. Hoe zwaar de parasolvoet moet worden is afhankelijk van het type parasol. Dus ben je op zoek naar een vulbare parasolvoet of een verrijdbare voet met wieltjes eronder? Bij Xenos vind je de parasolvoet die je zoekt.

 

Parasolvoet aanbieding

Maak een plekje in de schaduw van je tuin of balkon met een parasolvoet. De parasolvoeten van Xenos zijn van goede kwaliteit en hebben ook nog eens een fijne prijs. Je shopt het gehele assortiment online of in een van onze Xenos winkels. Houd je ook de Xenos folder in de gaten? Wie weet scoor jij jouw parasolvoet in de aanbieding!