Menu
Plantenhangers Plantenhangers

Plantenhangers

Plantenhangers

Plantenhangers zijn de trend van het moment. Ze komen in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de populaire hangende vazen van glas. Deze vazen hangen zeer decoratief in het raam van jouw woon- of slaapkamer. Maar ook de keramieken hangpotten zijn super trendy. Hang een aantal potjes in verschillende kleuren en formaten aan haakjes aan het plafond met een mooie plant er in. In de woonkamer, onder de overkapping of op het balkon, je kunt alle kanten op met deze eyecatchers.

 

Combineer met een kunstplant

Het staat leuk om een aantal plantenhangers naast elkaar in het raamkozijn te hangen, combineer met een aantal kleine cactussen en/of vetplantjes in potjes bijvoorbeeld. De kunstplanten van Xenos zorgen voor jarenlang plezier. Je hoeft de planten geen water te geven en kunnen op iedere plaats in huis. Kunstplantjes bestel je ook heel eenvoudig in onze webshop.

 

Plantenhangers kopen

Heb jij de plantenhangers die jij mooi vindt in het winkelmandje geplaatst? Maak dan snel je bestelling af. In de meeste gevallen wordt jouw bestelling de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Liever afhalen in een Xenos winkel bij jou in de buurt? Ook geen probleem. Dan wordt het pakketje daar voor je klaargelegd.