• Home
  • Wonen en Sfeer


Alles voor een sfeervol thuis

Bij Xenos vind je alles om je huis extra sfeervol te maken. Breng eenvoudig kleur of een andere stijl in huis. Met een paar nieuwe kussens op de bank, leuke vaasjes, kaarsen en persoonlijke fotolijstjes, lijkt je interieur al compleet anders. Met kleine veranderingen bepaal jij je eigen sfeer in huis. Of in de tuin natuurlijk. Want we hebben ook leuke accessoires voor in de tuin.

Van kunst-cactussen tot spiegels. Van draadmandjes tot tuinbankjes

Xenos is meer dan geurkaarsen en pijnboompitten. We hebben een mega uitgebreid Wonen en Sfeer-assortiment met een heleboel unieke meubeltjes. Zoals de Papasan en niet te vergeten: onze befaamde houten kubbussen. Met de Xenos kastjes, bankjes, tafeltjes, poefjes en krukjes geef je je interieur binnen een mum van tijd een mini-makeover met originele woonspulletjes uit alle delen van de wereld.

Woondecoraties om cadeau te doen of gewoon voor jezelf

Je kunt in onze webshop natuurlijk ook leuke en betaalbare cadeautjes voor iemand anders bestellen. Met een bijzonder woonaccessoire zet je iemand goed in het zonnetje. Waar wacht je nog op? Bekijk snel ons uitgebreide en originele assortiment om van je huis een thuis te maken. Als je vóór 22.00 uur bestelt, ontvang je de bestelling de volgende werkdag.