Menu

Xenos Folder

Alles op het gebied van wonen, koken, tafelen, huishouden en bijvoorbeeld hobby en vrije tijd kun je bij Xenos vinden. Van woonaccessoires voor je interieur, decoratie van je woonkamer zoals mooie vazen en van alles op het gebied van koken en bakken tot materialen voor schilderen en tekenen en andere hobby's. Xenos is de winkel met de meest leuke producten uit alle delen van de wereld!

  • Folder wk 17-18 2019
  • Digifolder wk 16-20 2019

Xenos Xenos is Grieks voor 'vreemd'. Alles wat je in onze winkel vindt, is dus net even anders. Stuk voor stuk bijzondere producten met een verhaal. We brengen ze voor je mee uit alle windstreken van de gehele wereld. Soms zijn ze 'n tikkeltje gek, dan weer héél avontuurlijk. Of lekker. Maar altijd ongewoon leuk. Bekijk alles snel in de webshop of zoek één van de Xenos winkels hier op.

Folder en nieuwsbrief De Xenos folder staat altijd bomvol leuke acties, scherpe aanbiedingen en andere interessante producten. Heb je de Xenos folder niet ontvangen? Klik dan hier om je melding rechtstreeks aan de folderverspreider door te geven. Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste aanbiedingen van Xenos? Schrijf je dan snel in voor de Xenos nieuwsbrief!