Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Batterijen Batterijen

Batterijen

(19)

Batterijen kopen

Batterijen zijn altijd handig om in huis te hebben. Ze zitten namelijk in veel huishoudelijke apparaten en gebruiksvoorwerpen, zoals rookmelders, klokken, speelgoed, horloges en afstandsbedieningen. En je wilt natuurlijk niet zonder batterijen zitten als bijvoorbeeld de afstandsbediening leeg is! Zorg er daarom altijd voor dat je ze op voorraad hebt. Bij Xenos vind je een ruim assortiment aan diverse batterijen van verschillende merken, zoals Philips, Grundig en Varta. Zo hebben we AAA batterijen, AA batterijen, alkaline batterijen en lithium batterijen. We hebben natuurlijk ook knoopcel batterijen: dat zijn die ronde, platte batterijen die vaak in horloges zitten. Je vindt ze in diverse formaten, namelijk CR2016, CR2025 en CR2032. Onze batterijen zijn betaalbaar en gaan lang mee. Zijn je batterijen leeg? Gooi ze dan niet zomaar in de prullenbak, maar lever ze in bij een speciaal inleverpunt, bijvoorbeeld in de supermarkt, bouwmarkt of bij ons in de winkel.

 

AAA batterijen kopen

AAA batterijen zijn kleine, smalle batterijen die vooral gebruikt worden in kleine apparaten. We noemen deze batterijen ook wel triple A, drie keer A of potloodbatterijen. AAA batterijen worden steeds populairder, omdat ze ervoor zorgen dat apparaten steeds kleiner kunnen worden.

 

AA batterijen kopen

AA batterijen zijn nét iets groter dan AAA batterijen en worden het vaakst gebruikt. Daarom is het slim om altijd een voorraadje AA batterijen achter de hand te hebben. AA batterijen noemen we ook wel penlite batterijen.

 

Batterijen aanbieding

Ben jij op zoek naar goedkope batterijen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Koop jouw batterijen online of kom langs in de winkel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder goed in de gaten.