Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Opbergboxen Opbergboxen

Opbergboxen

(58)

Opbergbox kopen?

In een huis wordt geleefd, waardoor er soms wat spullen rondslingeren. Een opbergbox is ideaal voor het opbergen van deze rondslingerende spullen. Leg bijvoorbeeld een opbergbox onder het bed om je extra dekbedden in te bewaren of zet een paar boxen op de kast met kleren die niet vaak gedragen worden. Of gebruik een aantal opbergbakken om al je hobby en tekenspullen netjes bij elkaar in op te bergen. Opgeruimd staat netjes. Of je nu een plastic vierkante opbergbak of een houten opbergbox wilt kopen, of een aantal kleinere opbergbakken die je gemakkelijk kunt opstapelen: bij Xenos vind je altijd de opbergdoos die je zoekt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, Xenos is de winkel voor al jouw favoriete opbergers in allerlei soorten en maten.

 

Opbergbox met deksel

Of je nu een opbergbox met deksel wilt of eentje zonder, Xenos heeft het allemaal. Opbergdozen met deksel zijn ideaal om je spullen netjes in af te sluiten en te bewaren. Heb je een box nodig voor je sieraden of versiering, dan kun je een kleine opbergbox goed gebruiken. Wil je juist je kussens en plaids op kunnen bergen, dan kun je de grote plastic opbergboxen met deksel beter gebruiken. Daarbij kun je ze door de deksel ook opstapelen voor efficiënt ruimtegebruik. De plastic opbergbox heeft een makkelijke clip sluiting, waardoor hij makkelijk open en dicht te maken is. Er komt geen lucht of vocht bij, waardoor je er ook eten en drinken in kunt bewaren.

 

Opbergdoos kopen

Een opbergdoos helpt je in het dagelijks leven. Rondslingerende spullen zijn verleden tijd als je de opbergdozen van Xenos in huis hebt. Je kunt ze gebruiken voor onder het bed, in de kast of op zolder. Een plastic opbergdoos kun je gemakkelijk stapelen en een opbergdoos met deksel zorgt ervoor dat jouw spullen geen kans krijgen om te ontsnappen. Tip: Label je opbergdoos zodat je vervolgens precies weet wat erin zit!

 

Plastic bakken

Ben jij op zoek naar een plastic bak om spullen in op te bergen? Of je nu op zoek bent naar een kleine of een grote plastic bak: bij Xenos vind je altijd de bak die je nodig hebt. Kies voor een plastic bak mét deksel als je de bakken wilt opstapelen. Ook handig: de meeste plastic bakken zijn transparant, zodat je in één oogopslag kunt zien wat erin zit.

 

Goedkope opbergboxen

Van opbergboxen heb je er nooit teveel! Als je meerdere opbergbakken koopt, is het fijn als ze niet al te veel geld kosten. Gelukkig biedt Xenos veel opties voor goedkope opbergboxen. Je shopt het gehele assortiment aan opbergdozen online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbiedingen en scoor jij jouw opbergbox voor een nette prijs!