Menu

Prullenbakken

(43)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Prullenbak kopen?

Een prullenbak hebben we allemaal nodig. Denk aan een mooie pedaalemmer voor in de keuken, een kleine prullenbak voor in het toilet of de badkamer en een afvalbakje voor in de bijkeuken of bij je bureau. Een prullenbak kopen voor in huis zorgt ervoor dat alles netjes is opgeruimd en dat je afval makkelijk kan scheiden. Houd jij van een opgeruimd huis? Bekijk dan onze opbergers voor handige opbergboxen of keukentrolleys eens. Bij Xenos vind je veel verschillende soorten prullenbakken. Voor iedere ruimte hebben wij een mooie pedaalemmer of afvalbak!

 

Welk formaat prullenbak kopen?

Ben je op zoek naar een prullenbak voor je afval? Bedenk dan eerst goed hoe groot deze moet zijn. Woon je alleen of heb je een groot gezin? Dat scheelt natuurlijk enorm in de hoeveelheid afval. Bij prullenbakken geldt dan ook niet hoe groter hoe beter. Als je een grote prullenbak hebt die niet snel vol raakt, krijg je sneller last van nare geurtjes. Je kunt de volgende richtlijnen aanhouden: een klein huishouden (tot 3 personen) heeft genoeg aan een afvalbak van 10 tot 30 liter. Ben je met z’n vieren? Ga dan voor een prullenbak tussen de 30 en 40 liter. Ben je met 5 personen of meer? Dan is een prullenbak van 40-60 liter perfect. Bij het toilet of in de badkamer is een kleine prullenbak van 5 tot 10 liter ideaal.

 

Dubbele prullenbak

Help de wereld een beetje door plastic, papier, groen- en restafval apart weg te gooien. Het is een kleine moeite! Zeker met een dubbele prullenbak. Dit is een afvalbak met 2 vakken, waardoor afval scheiden een makkie wordt. Heb je aan een dubbele prullenbak niet genoeg? Ga dan voor een trio prullenbak, een afvalbak met maar liefst 3 vakken. In ons assortiment vind je diverse duo en trio prullenbakken in verschillende maten en uitvoeringen. Vergeet je niet een passende afvalzak te kopen?

 

Goedkope prullenbak online bestellen

Wil je niet teveel geld uitgeven aan een prullenbak? Geen probleem: Xenos biedt namelijk veel goedkope opties voor een gewoon goede prullenbak. Je shopt het gehele assortiment online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbiedingen en scoor jij jouw producten voor een fijne prijs!