Menu

Zomersale | Tot 70% korting >

Zomersale | Tot 70% korting >

Prullenbakken

(17)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Prullenbak kopen?

Een prullenbak hebben we allemaal nodig. Denk aan een mooie pedaalemmer voor in de keuken, een kleine prullenbak voor in het toilet of de badkamer en een afvalbakje voor in de bijkeuken of bij je bureau. Een prullenbak kopen voor in huis zorgt ervoor dat alles netjes is opgeruimd en dat je afval makkelijk kan scheiden. Houd jij van een opgeruimd huis? Bekijk dan onze opbergers voor handige opbergboxen of keukentrolleys eens. Bij Xenos vind je veel verschillende soorten prullenbakken. Voor iedere ruimte hebben wij een mooie pedaalemmer of afvalbak!

 

Dubbele prullenbak

Help de wereld een beetje door plastic, papier, groen- en restafval apart weg te gooien. Het is een kleine moeite! Zeker met een dubbele prullenbak. Dit is een afvalbak met 2 vakken, waardoor afval scheiden een makkie wordt. Heb je aan een dubbele prullenbak niet genoeg? Ga dan voor een trio prullenbak, een afvalbak met maar liefst 3 vakken. In ons assortiment vind je diverse duo en trio prullenbakken in verschillende maten en uitvoeringen. Vergeet je niet een passende afvalzak te kopen?

 

Goedkope prullenbak

Wil je niet teveel geld uitgeven aan een prullenbak? Geen probleem: Xenos biedt namelijk veel goedkope opties voor een gewoon goede prullenbak. Je shopt het gehele assortiment aan prullenbakken online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbiedingen en scoor jij jouw goedkope prullenbak voor een fijne prijs!