Menu

Ovenschalen

(18)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Ovenschaal kopen

Trek in een lekker ovengerecht, zoals een lasagne of ovenschotel? Deze zet je natuurlijk het liefst in een mooie schaal op tafel, staat wel zo gezellig! Gelukkig vind je bij Xenos ovenschalen in verschillende kleuren, maten en vormen. Er zit dus altijd wel een ovenschaal voor je tussen. Inspiratie nodig voor een gerecht? Dan zijn de kookboeken van Ottolenghi je redding. Staat je maaltijd in de oven? Dek de tafel dan alvast met een mooi tafelkleed en matchende borden. Voorkom dat je jouw handen brandt met een goed paar ovenwanten en plaats de ovenschaal op een panonderzetter. Aan tafel!

 

Ronde ovenschaal

Naast rechthoekige ovenschalen, vind je bij Xenos ook ronde ovenschalen. Deze zijn perfect te gebruiken voor het bakken van een quiche.. Je hoeft de ronde ovenschaal natuurlijk niet alleen voor je ovengerechten te gebruiken. Je kunt hem ook prima inzetten als saladekom of fruitschaal. Multifunctioneel dus!

 

Glazen ovenschaal

Wil je graag de gelaagdheid in jouw ovengerecht kunnen laten zien? Kies dan voor een glazen ovenschaal. Zo zien je gasten meteen waarvoor jij je uren in de keuken hebt staan uitsloven!

 

Goedkope ovenschalen bestellen

Breid jouw keukengerei uit met een mooie ovenschaal en steel de show aan tafel. Bij Xenos koop je jouw ovenschaal eenvoudig online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je de ovenschaal misschien wel in de aanbieding!