Menu
Mokken Mokken

Mokken

Koffiekopjes

Xenos heeft een ruim assortiment aan mokken, waarmee je jouw koffie, thee, melk of andere drank in stijl serveert. Kies een koffiekopje die het beste bij jou past. We hebben mokken groot of klein en met of zonder print. Onze mokken worden vaak in een set aangeboden, zodat je voldoende mokken in de kast hebt. Ga jij voor één van onze kleurrijke mokken of liever voor een neutrale kleur? Wil je graag mokken en borden die bij elkaar passen? Neem eens een kijkje in ons assortiment serviessets.

 

Espressokopjes

Espresso heeft een sterke, krachtige smaak. Vandaar dat espresso's ook altijd in een kleine hoeveelheid worden geserveerd. Bij Xenos vind je espresso kopjes in allerlei soorten en materialen als aardewerk en porselein. Drink je graag een espresso om op te starten of juist na het avondeten? Haal dan zeker een mooie set espresso kopjes in huis.

 

Grote mok voor een grote dorst

Drink je graag een grote kop koffie 's ochtends? Ga dan voor een grote mok waar lekker veel in kan. Of misschien plof jij 's avonds wel op de bank met een grote mok thee? Welk moment van de dag het ook is, de mokken worden hoe dan ook uit de kast gehaald. Xenos heeft een uitgebreid assortiment mokken voor een scherpe prijs. 

 

Theemok online kopen?

Bij een theemok is het belangrijk dat deze lekker in de hand ligt en niet te heet wordt. Een mooi design of print is natuurlijk leuk meegenomen. Bij Xenos vind je theemokken en koffiekopjes voor iedere gelegenheid. Shop jouw mokken gemakkelijk online.