Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Tapasservies Tapasservies

Tapasservies

(92)

Tapasservies kopen

Organiseer jij binnenkort een tapasavond voor je vrienden of familie? Dan is het natuurlijk extra leuk om de tafel in Spaanse stijl te dekken voor de ultieme beleving. Bij Xenos vind je speciaal tapasservies, zoals kleine tapas bordjes en tapas schaaltjes, waarin je al je Spaanse hapjes kunt opdienen. Tip: je kunt ook ontbijtbordjes of gebaksbordjes gebruiken om van te eten. Serveer alle hapjes op een grote serveerplank en laat iedereen lekker pakken wat hij of zij lekker vindt. En bij tapas hoort natuurlijk een goed glas Spaanse wijn in een mooi wijnglas!

 

Tapas schaaltjes kopen

Tapas is razend populair. Begrijpelijk, want er is zoveel keuze dat er altijd voor iedereen iets lekkers tussen zit. Handig als je moeilijke eters te gast krijgt! Tegenwoordig kennen we veel verschillende soorten tapas. Aangezien het bij het eten van tapas ongebruikelijk is om maar één soort tapa serveren, heb je veel servies nodig voor deze maaltijd. Kleine tapas schaaltjes en tapas bakjes zijn dan ook onmisbaar bij het organiseren van een tapasavond. Bij Xenos vind je een ruim aanbod aan kleine en grote tapas bakjes in verschillende kleuren en prints. Met de vrolijke tapas schaaltjes van Xenos weet je zeker dat jouw tapasavond een succes wordt!

 

Goedkoop tapasservies

Wil jij liever niet te veel betalen voor tapasservies? Dan zit je goed bij Xenos! Bestel jouw nieuwe tapasservies online of kom langs in de winkel en laat je verrassen door ons ruime assortiment. Wil je op de hoogte blijven van de leukste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder goed in de gaten!