Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Vorken Vorken

Vorken

(8)

Vork kopen

Een vork: misschien wel het meest gebruikte voorwerp aan tafel. Tijdens het avondeten, bij de lunch of tijdens het eten van een gebakje: een vork heb je vaker nodig dan je denkt! Bij Xenos verkopen we daarom verschillende vorken. Zo heb je voor iedere maaltijd een passende variant. Bij ons in het assortiment vind je tafelvorken en gebaksvorkjes, maar bijvoorbeeld ook een vork gemaakt van bamboe. Deze staat niet alleen leuk bij andere onderdelen uit ons servies, maar is ook nog eens goed voor het milieu! Bekijk ook eens onze lepels, messen en complete besteksets.

 

Gebaksvorkjes bestellen

Ben jij een echte zoetekauw? In dat geval mogen gebaksvorkjes niet ontbreken in jouw bestek. Gebaksvorkjes noemen we ook wel taartvorkjes en een stuk kleiner dan gewone vorken. Bij Xenos vind je gebaksvorkjes in sets van vier en sets van zes. Zo ben je meteen voorzien van genoeg taartvorkjes als er gasten langskomen. Wil jij het gebak op een gezellige manier presenteren? Bestel er dan direct leuke gebaksbordjes bij. Is er nog wat taart overgebleven? Geen zorgen! Bewaar het gebak dan in een taartdoos. Zo kun je er de volgende dag ook nog lekker van genieten!

 

Goedkope vorken kopen

Ben jij helemaal overstag en heb jij jouw nieuwe vorken gevonden? Bij Xenos koop je jouw vorken en gebaksvorkjes altijd voor een lage prijs. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt! Kom langs bij ons in de winkel of shop online. Houd ook onze acties en folder in de gaten als jij altijd op de hoogte wil blijven van de laatste aanbiedingen.