Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Theedoeken en Keukendoeken Theedoeken en Keukendoeken

Theedoeken en Keukendoeken

(18)

Theedoeken kopen

Ben je op zoek naar leuke theedoeken? Xenos heeft een uitgebreid aanbod theedoeken in leuke kleuren en printjes. Een theedoek is vooral handig voor allerlei klusjes in de keuken, bijvoorbeeld voor die flinke stapel vaat. Tip: Als je net nieuwe theedoeken hebt gekocht, kun je ze nog niet meteen gebruiken. Door de coating nemen ze geen water op en drogen ze dus niet goed. Het is dus belangrijk om je theedoeken eerst te wassen voordat je ze gaat gebruiken. De theedoeken van Xenos zijn gezellig anders, van goede kwaliteit en ook nog eens voor een leuke prijs.

 

Keukendoeken kopen

Keukendoeken zijn bedoeld om je handen af te drogen. Ze zijn een stukje kleiner dan een gewone handdoek, dus perfect voor in de keuken. Kun jij nieuw keukentextiel gebruiken? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment keukendoeken en theedoeken. Zo vind je zeker iets dat bij je past. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij ons aanbod tafeltextiel zoals placemats, ovenwanten, schorten en pannenlappen.

 

Keukendoeken set

Het fijne aan een keukenset is dat je meteen diverse thee- en keukendoeken in huis hebt. Een keukendoek set bestaat vaak uit één of twee keukendoeken met één of twee theedoeken. De kleuren en prints zijn op elkaar afgestemd, zodat je ze gemakkelijk naast elkaar aan een rekje kunt hangen.

 

Goedkope theedoeken en keukendoeken

Zijn jouw theedoeken en keukendoeken aan vervanging toe? Of heb je gewoon zin in een nieuw kleurtje of printje? Kom naar één van onze kleurrijke winkels of bekijk het aanbod online. Houd ook zeker onze folder in de gaten voor de leukste acties en aanbiedingen.