Menu

Diamond Paintings

(9)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Creatief met diamond painting

Ben jij creatief en wil je wel eens wat anders knutselen? Probeer dan onze diamond paintings. Een diamond painting is een canvas met kleurcodes waar je op de juiste code de juiste kleur steentjes moet plakken. Je volgt het patroon gewoon en als je klaar bent heb je een prachtig, eigen gemaakt kunstwerkje. Lijst je diamond painting vervolgens in, in een mooie fotolijst. Zo kan je jouw schilderij een mooie plek geven in de woonkamer.


Knutselspullen van Xenos

Hup, even van het scherm af, telefoon uit en aan de knutsel! Diamond paintings staan garant voor uren plezier. Maak een mooid print van een dier of kies voor de diamond paintings met bloemen. Naast diamond paintings vind je bij Xenos een ruim assortiment knutselspullen. Wanneer je gek bent op schilderen shop je gemakkelijk schildersezels, acrylverf en penselen bij ons. Liever toch aan de slag met een bol garen en haaknaalden? Ook dat shop je gewoon 24/7 online op onze webshop.


Shop goedkope diamond paintings

Kan jij niet wachten om te beginnen met een van onze toffe diamond paintings? Je shopt goedekope diamond paintings natuurlijk bij Xenos. Shop gemakkelijk online of kom naar een van onze winkels. Altijd op de hoogte blijven van de laatste acties? Bekijk dan snel onze folder en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.