Menu

Toiletborstels

(11)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Toiletborstel kopen

Een wc borstel is door zijn praktische functie onmisbaar in een toiletruimte en badkamer. Maar het kan zeker ook een stijlvolle toevoeging zijn voor het kleinste kamertje in huis. Een toiletborstel staat vaak in het zicht en daarom is het extra belangrijk om een mooie toiletborstel met houder te kiezen. Wil je er graag een die past bij de rest van je badkameraccessoires? Koop dan gemakkelijk en eenvoudig een hele set met een bijpassend zeeppompje, zeepbakje en tandenborstelbeker.

 

Losse wc borstel kopen

Ben je op zoek naar een losse wc borstel? Ook dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit diverse losse toiletborstels in verschillende stijlen en kleuren, zoals een zwarte wc borstel of een witte toiletborstel. Een losse toiletborstel is vooral handig als je al een toiletborstelhouder hebt en alleen de borstel aan vervanging toe is. Zo kun je de wc borstel vervangen en blijft je houder in de stijl die past bij je toilet.

 

Goedkope toiletborstel

Ben jij er al uit welke wc borstel het beste bij jouw toilet past? Bestel een wc borstel online of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.