Menu

Actievoorwaarden

Bij Xenos vind je regelmatig leuke acties. Op deze pagina kan je de actievoorwaarden vinden die bij de desbetreffende actie horen.

 • Actievoorwaarden aanmelden nieuwsbrief
 • Bij aanmelding voor de Xenos nieuwsbrief ontvang je 10% op jouw volgende online bestelling.

  - Je ontvangt een kortingscode in je inbox na aanmelding van de nieuwsbrief.

  - Je ontvangt 10% korting op je gehele bestelling.

  - De korting is geldig op het gehele assortiment met uitzondering van cadeaukaarten, reeds afgeprijsde artikelen, dagdeals en bezorgkosten.

  - De korting wordt in het winkelwagentje verrekend na invoeren van de code.

 • Actievoorwaarden Winactie Tuinmeubelen reviews
 • - Deze winactie loopt vanaf maandag 21 maart t/m zondag 22 mei 2022.

  - Koop een van onze tuinmeubelen en schrijf een review bij het betreffende product. Let op: Gebruik daarbij hetzelfde mailadres als waarmee je de bestelling hebt gedaan, zodat we jouw review kunnen herkennen.

  - Deze winactie is alleen geldig bij online aankopen.

  - Er worden totaal 3 aankoopbedragen teruggestort. Elke maand wordt er 1 winnaar gekozen.

  - De winnaars worden persoonlijk benaderd op het e-mailadres waarmee de online bestelling én de review is geplaatst.

 • Actievoorwaarden Winactie Stylingsessie met Xenos ambassadrices
 • 1. Deelname aan de winactie is gratis.

  2. De actie loopt op de dag van de stylingsessie in week 13, 14, 17 en 18 in de volgende winkels: Xenos Breda, Xenos Zwolle Zuid, Xenos Hoofddorp, Xenos Leeuwarden en Xenos Mall of the Netherlands.

  3. Door deelname aan deze winactie gaat de Deelnemer akkoord met deze Algemene voorwaarden en meld je je aan voor de Xenos nieuwsbrief.

  4. Deelname vindt plaats wanneer je op het actiekaartje je geldige mailadres schrijft, aangeeft welke van de drie tafelsettings je favoriet is én opschrijft waarom.

  5. Het prijzenpakket bestaat uit 5 keer een online Xenos tegoed t.w.v. € 50. In elke deelnemende winkel (Xenos Breda, Xenos Zwolle Zuid, Xenos Hoofddorp, Xenos Leeuwarden en Xenos Mall of the Netherlands) wordt één (1) online Xenos tegoed vergeven.

  6. Werknemers van Xenos zijn uitgesloten van deelname.

  7. Deelnemers mogen slecht één keer deelnemen aan de actie.

  8. Xenos kiest een willekeurige winnaar door een kaartje te trekken uit de deelnemers en bepaalt op basis hiervan de 5 winnaars.

  9. De uitslag zal uiterlijk een week na de stylingsessie via een persoonlijke mail bekend worden gemaakt.

  10. De prijs is persoonsgebonden. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Xenos gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

  11. De prijs wordt uitgereikt binnen 30 dagen na inlichting van de winnaar en toegekend in de staat waarin het zich bevindt op het moment van ontvangst door de winnaar. Xenos is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs.

  12. De Deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de winactie. Xenos mag de persoonsgegevens opnemen in haar eigen gegevensbestand en gebruiken voor haar eigen commerciële doeleinden. De persoonsgegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld (zie privacy verklaring)

 • Actievoorwaarden ‘Alles in je mandje 25% korting’
 • - De korting geldt alleen op woensdag 11 mei 2022.

  - Deze actie geldt alleen in onze winkels en niet online.

  - De korting geldt niet op lopende acties, kookboeken en cadeaukaarten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!