Menu

Actievoorwaarden

Bij Xenos vind je regelmatig leuke acties. Op deze pagina kan je de actievoorwaarden vinden die bij de desbetreffende actie horen.

 • Actievoorwaarden aanmelden nieuwsbrief
 • Bij aanmelding voor de Xenos nieuwsbrief ontvang je 10% op jouw volgende online bestelling.

  - Je ontvangt een kortingscode in je inbox na aanmelding van de nieuwsbrief.

  - Je ontvangt 10% korting op je gehele bestelling.

  - De korting is geldig op het gehele assortiment met uitzondering van cadeaukaarten, reeds afgeprijsde artikelen, dagdeals en bezorgkosten.

  - De korting wordt in het winkelwagentje verrekend na invoeren van de code.

 • Actievoorwaarden kras en win
 • - Door mee te doen aan deze kras en winactie ga je akkoord met de algemene voorwaarden en meld je je aan voor de nieuwsbrief

  - Je kan eenmalig mee doen per e-mailadres

  - Na afloop van de kras en winactie ontvang je een mail met je prijs

  - De gewonnen korting is alleen online te gebruiken

  - Iedere code die wordt gewonnen is uniek en kan maar één keer worden gebruikt

  - De gewonnen korting is niet inwisselbaar voor geld

  - Het €100,- online shoptegoed is niet geldig op cadeaukaarten

  - De 10% online kortingscode is niet geldig op cadeaukaarten, lopende acties en verzendkosten

  - Werknemers van Xenos zijn uitgesloten van de winactie

 • Actievoorwaarden Winactie OngewoonWeken
 • Algemene voorwaarden Xenos OngewoonWeken Winactie 2021

  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Xenos OngewoonWeken Winactie 2021 op www.xenos.nl. De winactie valt onder Xenos BV, hierna aan te duiden als: Xenos.

  1. Deelname aan de winactie is gratis.

  2. De actie start op maandag 20 september 2021 om 00.00 uur en eindigt op zondag 17 oktober om 23:59 uur.

  3. Door deelname aan deze winactie gaat de Deelnemer akkoord met deze Algemene voorwaarden.

  4. Deelname vindt plaats wanneer u op www.xenos.nl/winactie het schilderij van uw voorkeur heeft aangeklikt, een geldig e-mailadres en geldige naam heeft ingevuld, akkoord bent gegaan de actievoorwaarden en met het ontvangen van een e-mail ter bevestiging van uw deelname en op de knop “breng jouw stem uit” heeft geklikt.

  5. Het prijzenpakket bestaat uit:

  - 2 schilderijen van Nina Valkhoff met een formaat van 70x90 cm t.w.v. van € 6.000,- exclusief gemaakt voor Xenos

  - 50 reproducties van elk schilderij (dus in totaal 100 reproducties) op een formaat van 40x50 cm t.w.v. van € 95,-

  6. Om deel te mogen nemen, moet een Deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere Deelnemers en werknemers van Xenos zijn uitgesloten van deelname.

  7. Iedere Deelnemer kan slechts één keer aan de actie meedoen.

  8. De Deelnemer is verplicht tot het verschaffen van een correct e-mailadres waarop hij/zij te bereiken is.

  9. Winnaars zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie na het winnen van een prijs. Xenos kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de Deelnemer opgegeven woon- of verblijfadres

  10. De trekking vindt plaats op woensdag 20 oktober 2021 en zal worden verricht door Merkx Vugts & Vlemmix notarissen te Waalwijk.

  11. Xenos zal de winnaar uiterlijk op vrijdag 22 oktober 2021 per e-mail informeren. De winnaar dient na ontvangst van dit bericht binnen 3 werkdagen (72 uur) te reageren.

  12. Indien Xenos geen reactie van de winnaar ontvangt binnen de gestelde periode, komt het recht van de winnaar op de prijs te vervallen. In dat geval zal de notaris een nieuwe winnaar selecteren uit de lijst met Deelnemers. Overige Deelnemers die niet door de notaris als winnaar zijn aangewezen ontvangen geen bericht. De aanwijzing van de winnaar is finaal en bindend in alle gevallen. Xenos zal niet ingaan op correspondentie over de aanwijzing van de winnaars.

  13. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Xenos gerechtigd een andere winnaar te trekken.

  14. De prijs wordt uitgereikt binnen 21 dagen na bekendmaking van de winnaar en toegekend in de staat waarin het zich bevindt op het moment van ontvangst door de winnaar. Xenos is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs.

  15. De Deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de winactie. Xenos mag de persoonsgegevens opnemen in haar eigen gegevensbestand en gebruiken voor haar eigen commerciële doeleinden. De persoonsgegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld (zie privacy verklaring)

  16. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de winactie en de uitreiking van de prijs. In dat kader is Xenos gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende winactie of om foto’s of video’s van de prijsuitreiking te delen via de eigen social media kanalen.

  17. Xenos heeft deze winactie opgesteld in overeenstemming met de regels uit de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

  18. Eventuele kansspelbelasting zal voor rekening zijn van Xenos

  19. Xenos is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de winactie noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de winactie of de aanwijzing van de winnaars.

  20. Deelnemer heeft het recht om Xenos te vragen zijn/haar persoonsgegevens te verwijderen.

  21. Xenos is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke problemen of gebreken die voortvloeien uit het gebruik van de website met betrekking tot de winactie.

  22. Xenos is gerechtigd Deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de Deelnemer niet conform de Algemene voorwaarden winactie handelt dan wel indien de Deelnemer zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaft tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloedt.

  23. Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie aan.

  24. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Xenos.

  25. Xenos heeft het recht de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal in dat geval melding worden gedaan op www.xenos.nl/winactie.

  26. Vragen, opmerkingen of klachten over de actie of deze Algemene voorwaarden kunnen kenbaar worden gemaakt aan onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 088-0274300. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord op je klacht. Wij streven ernaar je bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

  Privacyverklaring

  Xenos gaat uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door Deelnemer ingevulde (persoons)gegevens. De gegevens zullen nooit zonder uitdrukkelijke schriftelijke/digitale toestemming van Deelnemer ter beschikking worden gesteld aan derden. Zie privacy verklaring.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!