Menu

Algemene informatie

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets verwijst Xenos (Grieks voor vreemdeling) naar vreemd, werelds. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 winkels in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn.

Da's leuk van Xenos!

Algemene gegevens

Xenos B.V.

Hoofdkantoor
Schutweg 8
5145 NP Waalwijk
Telefoonnummer: 088-0274300

Bereikbaarheid:
Maandag tot en met woensdag van 09:00 tot 18:00 uur
Donderdag en vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur
Contactformulier

KvK-nummer: 16032653
Btw-identificatienummer: NL003328788B01