Menu
Buitenservies Buitenservies

Buitenservies

Buitenservies kopen

Bij Xenos vind je genoeg buitenservies en kunststof bekers. Buitenservies is niet breekbaar, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het kapot gaat. Ideaal om mee te nemen op vakantie , maar ook handig als je gezellig gaat picknicken in het park. Ga jij lekker buiten eten? Met de tafelkleedgewichten van Xenos voorkom je dat jouw tafelkleed zomaar wegwaait. Ook onmisbaar als je lekker buiten wil tafelen: foodcovers! Zo heb je geen last meer van insecten die op je eten afkomen.

 

Melamine servies kopen

Buitenservies is vaak gemaakt van melamine. Bij Xenos hebben we veel melamine servies in het assortiment. Servies van melamine is licht van gewicht en nagenoeg onbreekbaar. Je kunt het makkelijk afwassen en het is dus herbruikbaar. Bij Xenos hebben we servies in diverse kleuren, vormen en maten. Ga jij voor een melamine bord of een melamine schaal? Neem ook eens een kijkje bij onze glazen, bestek en ander servies om jouw servies set compleet te maken.

 

Goedkoop buitenservies

Op zoek naar goedkoop buitenservies van goede kwaliteit? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. In ons aanbod vind je servies voor buiten in verschillende kleuren, maten en materialen, en dat voor een verrassend lage prijs! Je shopt het gehele assortiment aan buitenservies online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen enkele aanbieding!