Menu
Huishouden Huishouden

Huishouden

Opgeruimd staat netjes

Om het huis netjes en schoon te houden, ben je bij Xenos aan het juiste adres. We hebben handige opbergsystemen, zoals ladekastjes, kunststof opbergdozen in ons assortiment zodat jij alles kunt ordenen in het huishouden. Onze kledinghangers en paspoppen zorgen er voor dat jouw kast en slaapkamer er weer keurig uit zien. De keuken en voorraadkast richt je netjes in met al onze blikken en (weck)potten.

 

Alle wasjes netjes weggewerkt

De was? Die gaat in een handige wasmand. Xenos heeft een heleboel mooie en praktische wasmanden. In verschillende kleuren en formaten, gemaakt van stof, kunststof of riet. Gebruik de manden om je vuile was in te verzamelen in de badkamer of om dekens en kussens in op te bergen in de slaapkamer. Wat voor wasmand je ook zoekt, je vindt ‘m online bij Xenos.

 

Prullenbakken voor elke ruimte in huis

En alle rommeltjes en het afval? Die gaan in de kliko of afvalemmer. Het assortiment prullenbakken van Xenos is niet alleen heel divers, maar ook super praktisch. Kies bijvoorbeeld uit één van onze recycle prullenbakken, zodat je jouw afval eenvoudig kunt scheiden. Of onze afvalbakken met sensor, zodat je beide handen kunt gebruiken om afval in vast te houden. Wil je liever geen vuilnisbak met sensor, maar wel één waarbij je beide handen vrij hebt om afval in te bewaren? Dan vind je vast en zeker een geschikte prullenbak in ons assortiment pedaalemmers. Zo, alles is weer aan kant!