Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Huishouden

Bij Xenos vind je goedkope huishoudartikelen, zodat jij voor een zacht prijsje je huis opgeruimd en netjes houdt. Van opbergboxen tot prullenbakken.

Opbergers Opbergers
Prullenbakken Prullenbakken
Bad & Douche Bad & Douche
Wassen & drogen Wassen & drogen
Schoonmaken Schoonmaken
Ventilatoren Ventilatoren
Batterijen Batterijen
Kledingrekken Kledingrekken
Populaire producten

Huishoudartikelen kopen

Met de huishoudartikelen en schoonmaakartikelen van Xenos houd jij jouw huis schoon en opgeruimd. Zo wordt afval verzamelen een eitje met de stijlvolle prullenbakken en pedaalemmers van Xenos. Natuurlijk hebben we ook afvalzakken die precies in jouw nieuwe prullenbak passen. Staat er nog een berg afwas op je te wachten? Met onze schuursponsjes, afwasborstels en afdruiprekken heb je de afwas in een handomdraai gedaan. Per ongeluk iets gemorst of kruimels op de grond laten vallen? Met een stoffer en blik en onze handige bezems heb je het zo weer opgeruimd. Ook de was wordt kinderspel met onze wasmanden waarin je eenvoudig jouw vuile wasgoed sorteert. Onze wasmanden zijn niet alleen handig, ze staan ook nog eens mooi in je washok of badkamer. Maak de badkamer helemaal af met onze badkamer accessoires, zoals een nieuw douchegordijn, een zachte badmat, een wc borstel en een handig zeeppompje.

Alles voor een opgeruimd huishouden

Een opgeruimd huis begint bij voldoende opbergruimte. Ruim al je spullen netjes op in onze handige opbergboxen en opbergsystemen. Puilt jouw kledingkast uit? Een kledingrek (mét een paar extra kledinghangers, natuurlijk) is een makkelijke en snelle oplossing als je geen ruimte hebt voor een grotere kledingkast. Of wissel je garderobe per seizoen en berg de kleding die je niet draagt op in een opbergbak of vacuüm zak. Heb je al eens nagedacht over een schoenenrek of sieradendoos? Door zelfs je kleinste spullen zoals schoenen en sieraden ook een plekje te geven, houd je jouw huis opgeruimd en netjes!

Goedkope huishoudartikelen

Bij Xenos vind je goedkope huishoudartikelen, zodat jij voor een zacht prijsje je huis opgeruimd en netjes houdt. Bestel online of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder goed in de gaten!